Käytiin Säkylässä jälkikokeessa. Tuomarina Maarit Rostedt. Kilpailimme numerolla 10, joten suoritettiin kaikki viimesenä.

Ensin jäljet. Janalla lähti vähän vinoon ja pyörähdys ja taas janaa eteenpäin kunnes löytyi jälki, mutta otti takajäljen. Janalta tuli pisteitä 32. Jäljestys sujui tarkasti neljännelle kepille asti ja siitä vähän eteenpäin, kunnes tuli traktoriuria vähän joka suuntaan ja ristiin. Siinä kohtia koira tarkasteli ja pyöri aika paljon, mutta selvittiin siitä jotenkuten ja päästiin takasin normaalille maastopohjalle. Sieltä sitten nousi taas keppi, mutta oli jo 6 keppi, joten yks keppi jäi (epäilen, että 5 keppi jäi sinne traktoriurien paikkeille, missä vedettiin aikamoista siksakkia). Jäljeltä siis pisteitä 142.

Esineruutu. Lähetin koiran ruutuun läheltä vasenta etukulmaa. Lähti täysillä ruutuun ja n.40m kohdalla jarrut kiinni ja vähän takasin. Nosti esineen ja toi esineen mulle. Siinä ei montaa sekuntia kerennyt mennä:) Pisteitä saatiin täydet 30.

Sitten tottis. Alotettiin paikallamakuulla. Koira meni nopeesti maahan, mutta oli noussut seisomaan, ennen kuin pääsin omalle paikalleni. Seisoi kuitenkin loppuun asti häntä pystyssä ja liikahtamatta. Sitten liikkeisiin. Seuraaminen meni taas vähän niin ja näin. Liikkeestä istuminen oli erinomainen. Liikkeestä maahanmeno erinomainen, mutta siitä luoksetulossa tuli taas suoraan täysillä päin. Sivulle siirtyminen moitteeton. Sitten noutoihin. Tasamaa. Heitin kapulan ja sehän lätsähti sinne kuravelliin. Koira lähti hakeen, mutta otti huonosti kiinni ja tiputti ja otti sen pari kertaa matkalla. Sitten metrin hyppynouto meni moitteettomasti. Tosin pelkäsin vaan sitä sotkeentunutta liukasta kuravellimaata, että on liukas. Sitten A-este nouto. Meni yli ja toi reippaasti kapulan esteen ohi ja meinas yhtä reippaasti mennä kapulan kans mun ohi?? Sitten eteenmeno. Sinnehän se lähti täysillä eteen ja pysähty, kun huusin maahan, mutta ei suostunut menemään maahan. Huusin uudestaan ja koira vaan seisoi. Menin hakeen koiraa pois, niin syykin selvis. Maa oli siellä aika vesilillua, joten Poju oli päättänyt, että hän ei tuonne makaamaan mene! Näitä pitää harjotella, että sinähän menet. Kokeessa vaan ei pysty puuttumaan. Pisteitä saatiin 70....

Se JK1 sieltä kuitenkin tuli:)

Kokeen jälkeen kävin kisaruudussa ottamassa Rexille esineruudun kolmella esineellä. Oli pojassa virtaa, kun oli koko päivän nököttänyt autossa. Takakulmista nousi esineet heti, mutta aika edessä keskellä oleva esine tuotti vaikeuksia. Hyvin lähti aina hakemaan ja jatko pitkäänkin etsiä ja löytyhän se esine sieltä vihdosta viimein:) Sitten bileet pystyyn:)