Käytiin illalla ottamassa pienet reenit metsässä:)

Ensin tallasin pudotetun reitin, n. 40m. Sen jälkeen tallasin myös tarkkuusruudun valmiiksi 3*3m.

Ensin Pojulla pudotettu. Ensin alkuvirittelyt ja sitten suoritukseen. Meni tosi hienosti:) Otettiin vielä uudestaan ja meni oikein mallikkaasti:) Tästä on hyvä jatkaa.

Sitten Rexi. Ensin alkuvirittelyt ja sitten suoritukseen. Noutamaan lähetyksessä ensin lähti muutaman askeleen päähän hyvin, pysähty ja katto mua hetken, en puhunut mitään, sitten raksutti mitä oltiinkaan tekemässä ja sitten miljoonaa esineelle ja takasin:) Sitten otettiin uusinta ja se meni hienosti:)

Sitten tarkkuusruutu. Nyt esine (muovinen nappi) valmiina ruudussa. Ensin Poju. Alkuvirittelyjen jälkeen ruudun eteen koira sivulle ja siitä lähetys. Vähän aikaa joutu hakeen ja kävi kerran ruudun ulkopuolellakin, mutta vihdoin se nappi löyty. Otti napin suuhunsa ja samalla meni maahan? Otettiin uusi etsintä ja meinas taas ottaa napin ensin suuhun, kielsin ja nyt meni hyvin maahan. Tästä superpalkka.

Rexi. Alkuvirittelyt ja sitten ruudun eteen koira sivulle ja lähetys etsintään. Kävi pari kertaa ruudun ulkopuolella, mutta tuli itsenäisesti takaisin ja hyvin etsi koko ajan. Vihdoin nappi löyty ja hieno ilmasu tähän. Tästä hyvä palkka:)