Selvittiin aamureeneistä kivasti just ennenkuin alko sataan.

Ensin alkulämmittelylenkki ja sen jälkeen alotettiin tottiksilla. Ensin Poju. Seuraamisia ja niistä patukkapalkkaa. Meni ihan ok. Sitten liikkeestä istu. Oli tosi nopea ja palkka tästä heti. Liikkeestä maahan ja luokse. Maahanmeno nopea ja luoksetulossa pieni törmäys. Otettiin luoksetulo uusix ja nyt meni hyvin ja superpalkkaa ja sitten koiran vaihto. Rexillä pieni pätkä seuraamista ja narupallopalkkaa. Meni hyvin. Sitten luoksetulo. Se oli tosi hieno ja siitä myös narupallopalkkaa. Sitten otettiin toko alo hyppy. Ei lähtenyt ekalla käskyllä hyppäämään, joten siirryttiin lähemmäs estettä ja otettiin uusix. Nyt lähti hyvin ja siitä pysäytys. Pysähtyi välittömästi käskystä ja heitin narupallon tästä palkaksi. Sitten otettiin uusiksi pelkkä hyppy, niin että jätin narupallon toiselle puolelle palkaksi. Ensin koira sivulle ja sitten hyppy käsky. Lähti kuin ohjus pallonsa kimppuun:) Sitten leikkimistä.

Sitten agiliidot. Siellä oli valmiiksi rakennettu ja numeroitu 20 esteen rata, joten päätin ottaa sitä ja sen jälkeen vielä kepit kummaltakin puolelta. Radalla oli paljon tiukkoja kurveja ja joutu käyttämään sylikäännöksiä ja takaaleikkauksia, mitä olikin ajatuksena tänään harjoitella.

Ensin Poju. Muuten meni rata tosi sujuvasti, mutta kepeille tultaessa (oli vino kulma kepeille) niin juoksi ensin keppien ohi, joten se otettiin uudestaan. Muuten oikein superhieno suoritus. Hyvin irtos ja meni sylikäänökset ja takaaleikkaukset, eikä tullut kontaktivirheitäkään. Radan jälkeen otettiin keppejä vielä molemmista suunnista ja nekin meni tänään sujuvasti:)

Sitten Rexi. Alku meni tosi sutjakkaasti, mutta ennen estettä 13 pyörähti ympäri ennen hyppäämistä. Se olikin tosi hankala paikka, kun oli tosi pitkä irtoaminen esteelle ja itse vaihdoin koiran takana puolta, eikä hyppykään ollut suorassa linjassa. Jatkettiin kuitenkin rataa eteenpäin ja pian keppien jälkeen tuli taas takaaleikkaus, missä tuli kielto. Tämä otettiin uudestaan ja nyt meni hyvin. Käytiin vielä ottamassa se "pyörähdyskohta" uudestaan ja nyt meni mallikkaasti. Sitten lopuksi vielä kepit kummaltakin puolelta:)