Kävin ensin tallaamassa sateessa metsään jäljet kummallekin koiralle. Jäljillä pituutta n. 800m, 6 keppiä, yksi piikki ja 5 kulmaa sekä kummallakin pari tienylitystä. Janat olivat 40m pitkiä. Jäljen päähän laitoin kummallekin ruokakipon, joten kuudennen kepin jälkeen jatkettiin jäljestystä kipolle asti:) Jäljet vanhenivat tunnin. En merkannut jälkiä mitenkään, muutakuin, mistä lähetän janalle.

Sillävälin kun jäljet vanhenivat, niin tein pienen esineruutu kaistaleen (n. 50m pitkä ja 10m leveä) ja päähän yksi esine. Kummallakin meni tämä hyvin:)

Ensin Pojun jälki. Jana meni aika suoraan, mutta lähti ensin takajäljelle, joten käänsin koiran heti. Itse jäljellä ei ollut mitään erikoisempia ongelmia, kaikki kepit löyty ja kulmissa oli pientä tarkastelua. Teiden ylityksetkään eivät tuottaneet ongelmia. Keppien ilmasut oli tosi hienot:) Oon tosi tyytyväinen:)

Sitten Rexin jälki. Koira oli into piukeena, kun pääsi pitkästä aikaa jäljelle:) Jana meni aivan suoraan, mutta otti myös takajäljen, joten käänsin koiran heti. Jälki meni hyvin, reagoi aina heti kulmissa, jos jälki katos "alta". Ei siis tullut mitään laajoja tarkasteluja. Piikkikin meni tosi hyvin ja olin yllättynyt, että selvitti sen niin helposti. Teiden ylityksissä ei ollut koiralle mitään erikoista. Keppien ilmasut oli tosi hyvät. Tosi hyvä koira:)

Molempien jäljillä oli paljon peuran jälkiä, mutta kumpikaan ei niihin mitenkään reagoinut. Myöskään jäljen pituus ei tuottanut mitään ongelmia. Tosi tyytyväinen olin koirien jäljestykseen. Aivan superhienoja karvakuonoja:)