Alkuillasta käytiin lenkillä liukastelemassa. Tosi hienoa, kun on lunta. Koirat olivat osan lenkistä auki, kiva katsella kun ne nauttivat lumessa peuhaamisesta:)

Rexin agiliitoryhmä oli illalla 20.00-21.00, aiheena pussi ja keinu. Aluksi otin Rexin kanssa keinua yksistään hihnassa, namikippo lopussa ja pysähdyttiin kontaktille seisomaan. näitä muutama toisto ja ne meni tosi hyvin. Sitten rataa. Radalla oli hyppyjä, putki, kepit ja pussi sekä keinu, mutta keinu oli molemmilla radoilla vimppana esteenä, niin otettiin sitä sitten erikseen hihnassa, ettei vahingossakaan pääse tekemään kieltoa. Molemmilla radoilla oli paljon suoraa, mutta myös joutui tekemään valssausta, sylikäännöstä ja takaaleikkausta. Ekalla radalla tuli pari kieltoa, kun mun oma vauhti pysähty, kiirehdin liikaa jo seuraavalle esteelle sekä ei jotenkin huomioinut keppejä. Kepeille tultiin väärältä puolen vinossa kulmassa. Tokalla yrityksellä lähti hyvin pujottelemaan. Toinen rata menikin jo hyvin, ei tarvinnut korjata mitään kohtia. Koiralla vaan on sen verran vauhtia, ettei meinaa keretä joka paikkaan ohjaamaan.

Lopuksi ennenkuin kannettiin esteet pois, niin otin vielä Rexin kans keinua hihnassa. Olis se varmasti sen radallakin suorittanut, mutta otan varman päälle. Namikippo oli päässä. Meni keinun jo tosi reippaalla vauhdilla, en kohta kerkee hihnan kanssa perässä:) Rexi meni tässä taannoin lentokeinun ja pelästyi sitä, kun keinu lähti alta, joten nyt se pitää "opetella" uudestaan, jotta koiralle tulee luottamus esteeseen takaisin.