Innostuttiin taas näin talven tullen tokoilemaan. Sisällä harjoteltiin merkkiä ja kaukokäskyjä. Ennen lenkille lähtöä otettiin pihalla 2kg kapulan tuontia.

Poju: Merkkiä siis harjoteltiin kiertämällä eli tarkotuksena kierrä sanalla opettaa kiertämään merkki ja seis sanalla sitten pysäytetään merkille. Myös agiliidossa on tarpeellinen tämä kierrä. Harjoteltiin sisällä tuolin ympäri kiertämistä. Pojulle meni jakeluun heti, että mikä on homman nimi:) Näitä muutama toisto. Sitten otettiin kaukokäskyjä niin, että palkka oli vähän matkan päässä takana. Kaikki vaihdot meni ihan hyvin. Pientä liikkumista taaksepäin (palkkaa kohden), mutta muuten ihan ok:)

Rexi:Harjoteltiin myös tuolin kiertämistä. Ensin ei meinannut millään ymmärtää, että pitäskö hypätä tohon tuolille vai mitä? Lamppu kuitenkin alko syttyyn ja homma alko sujumaan:). Sitten kaukokäskyjä, kaikkia vaihtoja. Laitoin myös takapalkan. Meni yllättävänkin hienosti, vaikkei olla aikoihin harjoteltu näitä:) Ihan minimaalista liikkumista oli taaksepäin, mutta muuten superhienosti:) Tästä on hyvä jatkaa.

Molemmilla myös kahden kilon kapulalla tuontia ja kantamista ennen lenkille lähtöä. Meni ihan ok:)