Ennen lenkille lähtöä ajattelin vetäistä pihalla pienet toko reenit. Otettiin noutoa 650 gramman kapulalla, merkkiä ja kaukokäskyjä.

Ensin Poju: Otettiin ensin merkkiä. Merkkinä oli sellanen oranssi tötsä (liikennemerkkitötsä, mutta vähän pienempi). Ekalla käskyllä "kierrä" Poju kävi hyppäämässä tötsän yli, kosketti samalla jotenkin tötsään niin, että se kaatu. Samalla Pojulle iski älynväläys, että tää tötsä varmaan pitää viedä mammalle. Otti siis tötsän mukaansa reippaasti ja toi sen mulle. No, ei muutakuin tötsä paikalleen ja kädestä pitäen näyttämään, mitä haluan sen tekevän. Sen jälkeen ymmärsi mistä kyse. Sitten otettiin nouto. Heitin kapulan ja päästin koiran samantien perään (ei siis otettu perusasennosta), otti reippaasti kapulan ja toi samaa vauhtia takasin. Tästä palkka. Sitten lopuksi kaukojen pari asennonvaihtoo, ne meni ihan jees. Tähän on hyvä lopettaa tällä erää.

Sitten koiran vaihto ja vuorossa Rexi. Noutokapula oli jäänyt vahingossa maahan, joten kun päästin koiran pihalle, niin se toi heti ensimmäisenä kapulan mulle. Päätettiin sitten ensin ottaa noutoa. Pari kertaa heitettiin kapulaa ja päästin koiran samantien perään. Otti kummallakin kerralla kapulan reippaasti ja äkkiä kapula mammalle. Oli hienon tiiviit eteentulot:) Sitten merkkiä. Ekalla kerralla lähti kiertämään hienosti. Tokalla kerralla kans potkas merkin vahingossa nurin ja teki Pojut, eli toi merkin mulle. Vein merkin paikalleen ja otettiin uudestaan. Seuraavalla kerralla meni merkille, tönäs sen kumoon ja toi mulle!! No, eikun merkki takas paikalleen ja taas kädestä pitäen näyttämään mikä on homman nimi. Sitten alko sujumaan. Paitsi tässä sählätessä koira alko kuumumaan ja nappas mua pari kertaa takista kiinni. Sitten kaukot. Maahan-istu menee hyvin, pehva pysyy paikalla. Mutta istu- ylös ja maahan-ylös on tosi hankala. Nousee kyllä ylös ja tekniikka on selvillä, mutta on niin vauhti päällä, että ylös noustessa hyppäilee samalla sivulle ja taaksepäin. Pitää palata sisälle harjottelemaan vaikka tuolien väliin, ettei pääse pomppimaan sivulle päin ja vaatia, ettei saa mennä taaksepäinkään. Tuo merkki pitää vaihtaa johonkin vähän isompaan toistasex, jotta idea selviää paremmin koirille.

Tämän jälkeen lähdettiin lenkille.