Käytiin kentällä ensin yhteistottisreeneissä ja sen jälkeen jatkettiin kentällä hakua.

Ensin tottisteli Poju. Otettiin kaikkia jääviä liikkeitä. Meni muuten ok, mutta kerran jäi seisomaan juoksusta maahanmenossa. Liekö märkä maa vaikuttanut asiaan tai jotain... Otettiin sitten uudestaan. Liikkeestä istu oli supernopee ja hyvä. Pari ensimmäistä juoksusta seiso otti käskyn jälkeen vielä askeleen. Otettiin kolmas kerta ja tiukempi käsky, niin koira pysähtyi kuin seinään. Lopuksi vielä eteenmeno ruualle.

Rexi otti jääviä namileikittelyllä. Otettiin istu ja maahan sekasin. Eli siis ei otettu seuraamisen kautta vaan sähellettiin muuten vaan ja välillä käsky istu tai maahan ja oikeesta suorituksesta palkka. Tuli nopeita suorituksia, eikä kertaakaan sekoittanut istumista tai maahanmenoa. Lopuksi vielä eteenmeno patukalle ja sen jälkeen leikittiin 2 patukan leikkiä hetki.

Tämän jälkeen jatkettiin hakuilulla. Meitä oli hakuporukasta 3 paikalla. Reenattiin kentällä ilmasuja ja umppareita. Laitettiin 2 piiloo pystyyn, yks piilo oli kuusipuska kentän laidalla ja yks piilo oli naamiointiverkko.

Rexi otti siis 4 maalimiestä. Otettiin tällä kertaa ainoastaan näytöt. Eli, yks maalimies meni kerrallaan piiloon ja piilothan oli hyvin näkyvillä koko ajan, joten ei otettu ollenkaan rullan tuontia vaan ainoastaan lähdettiin suoraan näytölle joka maalimiehelle ja sieltä palkka. Lopuksi sai vielä patukkansa. Tosi kiva reeni:)

Poju otti myös 4 maalimiestä. Poju oli taas suurella egolla liikenteessä, kun ei oo hetkeen päässy hakuileen. Eka maalimies oli kuusipuskassa ja sinne otettiin 20 haukkua. Puolivälissä haukku keskeyty pieneks hetkeks, päätti käydä välillä koipee nostamassa ja takasin hommiin. Koko reeni oli vähän samanlaista sählinkiä, viimenen maalimies (umpipiilo) meni vasta oikeastaan niin kuin pitäis. Aina sama juttu, vähän pidempi tauko ja sitten kun vihdosta viimein Äijä pääsee lempihommiinsa niin sitten pitää purkaa itseensä monen viikon edestä.