Käytiin ottamassa pikaset agiliitoreenit tässä joulukiireiden keskellä. Lähinnä käytiin ottamassa keinua ja keppejä. Radalla oli myös pari putkee, A, rengas ja hyppyjä.

Pojulla otin keppejä väärältä puolen ja keppejä takaaleikkauksella. Sitten harjoteltiin sylikäännöstä, se jotenkin takkuaa. Sain senkin pelittämään helpolla harjotuksella ja heti palkkaa:)

Rexi otti keinua ja keppejä. Tehtiin myös jotakin sylikäännöstä ja sen sellasta, mutta ne meni niin kuin pitääkin:) Kepit meni hyvin. Otettiin niitä lähinnä väärältä puolelta. Keinu meni superhyvin. Haettiin keinulle vauhtia kahdelta hypyltä ja renkaalta ja vauhdillahan se sinne keinulle painelee:) Pariin otteeseen sen tassukin lipsahti keinulla kovan vauhdin takia ja meinas heilahtaa alas keinulta, mutta se ei näyttänyt vauhtia haittaavan:) Mulla on pieni namialusta keinun kontaktilla (n. 20-30cm päässä keinusta), johon käyn laittamassa palkan aina kontaktin otosta (jää seisomaan niin, että takatassut keinulla ja etutassut maassa. Se jää siihen sellaseen kyyryyn, valmiina lähtemään siitä vauhdilla). Namialustakin lenteli kuperkeikkaa välillä, kun jätkä kolautti keinun vauhdilla alas:) Tällaset hauskat, lyhyet ja vauhdikkaat reenit tällä erää:)

Vauhdikkaista reeneistä vielä sen verran, että nyt mun on reeniliivini virallisesti entinen, siitä piti huolen belgipoika Rexi. Rexi vissiin eilen kuunteli vierestä, kun tilasin itselleni uuden reeniliivin. Siihen brodeerataan molempien koirien rotuprofiilit selkään ja rotu kirjaillaa profiilien alle. Rintaan tulee kirjailu Poju & Rexi. Liivi tulee tosiaan tarpeeseen. Vanhassa on aika paljon hampaanreikiä ja taskut muutamaan otteeseen revenny, kun Rexipoika näkee patukan- tai narupallon narun roikkuvan taskusta, niin alta aika yksikön se naru roikkuukin Rexin suusta. Tänään hajos liivistä lopullisesti vetoketju (taitaa olla hampaat joskus sinnekin erehtyneet). Tällasta...