Suvin kans mentiin kasvihuoneelle reenaamaan agiliitoa. Muitakin joulunviettoon kyllästyneitä ilmaantui paikalle, joten saatiin isot reenit aikaiseksi:)

Otettiin hiukan rataa, missä oli pikkasen jotakin koukeroo. Rataa itse kukin suoritti vaihtelevalla menestyksellä:) Poju ei ottanut pitkää reeniä. Se piti sairaspäivää, kun oli maha mennyt edellisenä päivänä aivan sekasin jouluherkuista.

Lopuksi reenattiin Suvin koirille kepeille menoja ja keppejä takaaleikkauksella (6 kepillä) niin, että mulla oli namikippo ja palkkasin koiran oikeasta suorituksesta.

Meillä oli molemmilla kamerakin mukana. Piti ottaa hienoja agilitykuvia koirista. Mutta kuinkas ollakaan, niin kummankin kamerasta loppu patteri alta aika yksikön:) Eipä tullut sitten paljoo kuvailtua. Niin, ja tietysti ei ollut varapattereitakaan mukana.

Reenien jälkeen poikkesin kotimatkalla vielä porukoilla. Kävin siellä lenkittämässä vielä koirat. Sen jälkeen innostuin vielä ottamaan pikkasen tottista. Ensin reenasin porukoitten ajokoiraa. Sillä otin seuraamista, luoksetulon perusasentoja ja liikkeestä maahanmenoja. Ne meni ihan ok. Ihan hienosti se jo seuraa käskyllä hakeutuu itse tuohon sivulle:) Se on ajokoiraksi kovin touhukas tekemään juttuja ja siltä löytyy jopa miellyttämisen halua. Sitä on ihan kiva reenata, kun se on heti täysillä mukana tekemisessä ja on vielä tosi kuuliainen:) Sitten otin vielä Pojulla ja Rexillä liikkeestä maahanmenoja. Ensin Poju. Poju otti kolme toistoo ja joka kerta meni tosi nopeesti maahan. Tosi hienosti. Sitten Rexi. Meillä kun yleensä on takunnut se ensimmäinen maahanmeno, niin päätin sen nyt ottaa vartaloavulla. Vartaloavulla se lysähti siltä seisomalta maahan ja tosi nopeesti:) Hieno juttu. Sitten otettiin kaks toistoo vielä ilman apua ja meni yhtä mallikkaasti:) Tästä on hyvä jatkaa:)