Ennen aamulenkkiä otin kummallakin pari noutoo 2 kilon kapulalla ja muutaman liikkeestä maahanmenon. Eipä niistä mitään huomautettavaa:)

Lenkin jälkeen isäntä lähti meidän mukaan metsäreissulle. Kiva, että sai apua esineruudun tallomiseen. Tallottiin sellanen n. 15*35m ruutu. Kummallakin otin 5 esinettä. Otettiin kuitenkin helpotettu versio, eli vein itse lelut metsään koiran nähden.

Kummallakin oli hyvät työskentelyhalut ja Rexilläkin oli tällä erää nenä tullut reissuun mukaan:) Ihan hyvin ne esineet sieltä nousi kummallakin. Mulla oli 2 esinettä aika edessä, yks esine keskellä vasemmalla ja 2 melkein takakulmissa. Ensin kummallakin nousi ne takakulmien esineet ja sitten keskimmäinen ja sen jälkeen alkoivat vasta tarkistelemaan ruudun etuosaa. Rexin ruudun aikana saatiin taas häiriöö metsäreissulle. Joku papparainen pysähtyi siihen ruudun viereen ja tuli seuraamaan meidän touhuja:) Rexi ei kuitenkaan reagoinut siihen mitenkään, että kesken työskentelyn yleisöö tuli lisää.  Tyytyväinen oon kummankin suoritukseen. Loppupalkaksi Poju sai ruokansa ja Rexi sai patukkansa.