Lämmittelylenkin jälkeen pojat pääsivät reenaamaan samoja asioita kuin viimeksi. Kepeille takaaleikkauksia otettiin tällä kertaa hypyltä. Sitten Poju harjotteli sylikäännöstä, niin että tekisi tiukemmat kurvit (siivekettä nuollen). Sitten käytiin vielä kaikki kontaktiesteet läpi.

Poju meni tosi hienosti kepeille takaaleikkauksella:)! Otettiin kummaltakin puolen. Namikippo oli keppien päässä palkkana. Tosi hienoja suorituksia! Sitten otettiin yhdellä hypyllä sitä sylikäännöstä (kumpaankin suuntaan) ja sain laitettua namikipon sellaseen kulmaan, että Poju tosiaan hyppäsi siivekettä nuollen. Lopuksi käytiin vielä kontaktit läpi ja nekin meni superhienosti:)

Rexi otti myös ensin keppejä takaaleikkaukselta. Hypyltä vauhtia ja kepeille. Tosi hienosti meni, ei yhtään epäröinyt vaikka vaihdoin puolta takana:) Otettiin näitä muutama toisto. Sylikäännöksiä ei otettu, kun Rexi menee muutenkin siivekkeitä nuollen tosi pienillä kaarroksilla, joten en katsonut tarpeellisex harjotella tätä. Sitten kontakteille. Keinun päähän laitoin taas namikipon. Haettiin vauhtia puomilta ja hypyltä, vauhdilla keinulle niin että keinu rämähtää kunnolla alas. Ota käskyllä jäi seisomaan keinulle ja otti makupalansa (eli takatassut keinulla, etutassut maassa). Seisotin siinä hetken ja lähdettiin eteenpäin. Näitä otettiin pari kolme kertaa. Tosi hyvät reenit:)