Otettiin sisällä pientä aivojumpaa. Pojat kun näyttävät niiiin kyllästyneiltä mamman joulukiireisiin. Näyttävät ihan siltä, että ikinä mitään oo päässy tekeen...:)

Pojun kans reenattiin seuraamista niin, että menin itse vaan ympäri ja koira siirty mukana takapäätään siirtämällä. Piti seurata tiiviisti koko ajan. Sitten otettiin metallinouto ja se meni ok. Sitten tunnarikapuloihin. Ensin otettiin omalla kapulalla kapulan hakeminen piilosta (joutu käyttään nenää). Sitten levitin lattialle 5 hajustamatonta tikkua ja vein siihen eteen Pojun oman. Sitten virittelyt ja lähetys. Toi suorilta oman. Otettiin uusix, niin että laitoin kapulan taaimmaiseksi. Nyt haisteli kaikki läpi ja otti välissä väärän suuhunsakin, mutta pudotti sen samantien ja toi sitten oman:) Tähän lopetettiin.

Rexi otti ensin liikkeestä maahanmenoja takapalkalla. Ne meni hyvin. Sitten liikkeestä seisomista samalla tyylillä. Ekalla seiso käskyllä tippui maahan:) Luuli, että harjoitellaan vielä maahanmenoja. Otettiin uusix ja sitten alko sujumaan. Sitten harjoiteltiin sivulle siirtymisiä. Ne jotenkin alkuun takkuili, mutta alko sitten rullaamaan. Sitten metallinouto. Se meni hyvin:) Sitten tunnaria. Ensin oman kapulan haku piilosta, jotta saadaan nenä auki. Sitten levitin uudet hajustamattomat kapulat lattialle ja vein oman siihen eteen. Virittelyt, lähetys ja toi oman. Sitten uudestaan. Virittelyt ja lähetys. Nyt otti ensimmäisen tikun, minkä suuhun sai ja toi sen. Otin sen vaan pois ja lähetin uudelleen. Sitten kävi haistelemassa ja törkkimässä kaikki läpi ja toi oman. Tästä palkkaa:) Sitten lopuksi vielä pieni sarja kaukoja ja vapautus palkalle.