Ennen lenkille lähtöä otettiin pihalla 2 kilon kapulan noutoa. Pojulla otin normaalina noutona, eli heitin kapulan ja koira haki. Se meni niin hienosti ja vauhdikkaasti ettei otettu enempää:) Rexillä otin ensin pelkän tuonnin. Eli koira istumaan ja kapula mun ja koiran väliin ja siitä nouto. Se meni hienosti. Sitten otettiin melkein normaali nouto. Jätin koiran istumaan, vein kapulan vähän matkan päähän, palasin koiran viereen ja siitä käsky tuo. Se meni vauhdikkaasti:) Kunnon palkka ja sitten lenkille.

Lenkin jälkeen jatkettiin sisällä harjoituksia. Otettiin merkkiä, matallinoutoo, tunnaria ja kaukoja.

Poju alotti merkillä. Vein lihapullan merkin taakse ja lähetys. Näitä muutama toisto. Sitten metallikapulan nouto, meni hyvin. Sitten tunnaria. Otettiin ensin omalla kapulalla noutoa niin, että piilotin tikun maton kulman alle, jotta joutui käyttämään nenäänsä sen etsimiseen. Sitten levitin 5 hajustamatonta kapulaa lattialle ja oma sinne viereen. Sitten virittelyt ja lähetys. Hienosti haistoi kaikki kapulat läpi ja toi sieltä oman:) Otettiin vielä uusix ja meni hienosti:) Sitten otettiin vielä muutama vaihto kaukoja ja siitä vapautus palkalle. Ne meni myös hyvin:)

Rexi alotti myös merkillä samaan tapaan kuin Poju. Otettiin muutama toisto. Sitten metallinouto, meni hyvin. Sitten tunnaria. Otettiin myös alkuun oman nouto matonkulman alta, jotta joutuu hieman käyttämään nenäänsä. Sitten levitin 5 hajustamatonta kapulaa lattialle ja oman siihen ihan viereen. Koira näki mihin laitoin oman ja toi sen suorilta, joten ei joutunut tekemään töitä sen löytämiseksi. Tietysti silti palkka tästä, kun toi oman. Otettiin uudestaan. Unohdin virittelyt ja lähetin vaan koiran ja sehän sitten toikin ensimmäisen mikä suuhun sopi. Otin kapulan mitään sanomatta koiralta pois ja laitoin sen syrjään. Sitten virittelyt ja läetin uudelleen etsimään. Nyt käytti nenäänsä ja toi oman:) Lopetettiin tämä tähän. Sitten vielä muutamia kaukoja. Nyt oli taas pieniä siirtymisiä...