Ei olla pariin päivään tehty muutakuin käyty lenkillä. Lähinnä laiskoteltu ja meikä on ollut töissä... No, ylityöt tietää paksumpaa tilipussia:)

Tänään käytiin myös lenkillä ja sen jälkeen lähdettiin ajelemaan agiliitohallia kohden. Kävin reenaamassa lähinnä kontakteja, otettiin myös pikkasen keppejä ja putkia. Tällä erää ei juurikaan hypelty. Molemmat koirat oli kokoa ajan hallissa sisällä, kun isäntä oli mukana. Piti toista koiraa kiinni sillä aikaa, kun reenasin pikareenin toisen kanssa.

Poju alotti. Otettiin kaikkia kontakteja läpi ja palkkasin kaikista kontakteista. Otettiin myös keppejä muutamaan otteeseen ja putkia juoksenneltiin. Kontaktit meni hyvin ja kepitkin haki tänään hyvin, ei ajautunut kertaakaan toka väliin:) Rexi huusi ja kilju koko Pojun reenin ajan.

Sitten pääsi Rexi. Oli siinä taas menoo ja meinikiä. Oli tainnut kerätä kierroksia Pojun reenin aikana. Otettiin sellasta pientä ratapätkää, missä oli putki, A, rengas, keinu ja sen jälkeen vielä puomi. Otettiin siis putkelta vauhtia Aalle (ja vauhtia todellakin oli), päätti sitten olla ottamatta Aan kontaktia. Täysillä ponkas Aalta vauhtia eteenpäin ja renkaalle. No, eipä muutakuin palautus kontaktille. Sitten jatkettiin Aalta renkaalle ja siitä keinulle ja keinulta puomille. Nämä loppupätkän kontaktit otti kuuliaisesti ja keinukin mentiin taas vauhdilla. Meikäläinen vaan jää armottomasti jälkeen... Tätä otettiin pari kolme rinkiä ja vielä toka kierroksellakin latas putkelta armotonta vauhtia Aalle ja taas täysillä yli kontaktin ja renkaalle. Kolmannella kerralla otin etumatkaa ja otin Aan kontaktin varman päälle. Lopux otettiin vielä pikkasen keppejä takaaleikkauksella:) Poju haukku ja keräs kierroksia Rexin reeniä katsellessa.

Tulipa lähdettyä vaikka oli 13 astetta pakkasta. Muuten tarkeni hyvin reenata, mutta sormet tuppaa jäätymään. Kerran ainakin pitäs keretä vielä ottaan agiliitoa ennen sunnuntain kisoja.