Tänään käytiin Vinskin kanssa lampaita paimentamassa Mahnalassa. Tai, no siitä oli kyllä paimennus vielä kaukana, mutta kyllä sieltä valoa näky tunnelin päästä:) Jatketaan harjotuksia:)

Tiistaina oltiin Arjan kanssa tokoilemassa. Rexi otti ensin ruutua. Pari kertaa pysäytyksen kans ja kertaalleen maahanmeno vielä siihen tykö. Ne meni hyvin. Sitten otettiin metallinouto. Palautus tuli ravilla, mutta toi kuitenkin. Sitten vähän kaukojen vaihtoja. Ne meni ihan ok. Loppuun tunnari ja oma tuli:) Palautus olis kyllä saanu olla parempi.

Sitten Vinskin vuoro. Ensin seuraamista. Oikein hyvä. Sitten pari luoksetuloo. Ne ihan ok. Liikkeestä maahanmenoja muutama kerta apujen kera. Loppuun ruudun paikan hakua. Nyt pysähty pariin otteeseen seisomaan juuri ruudun eteen, mutta uudella ruutu käskyllä meni hyvin ruutuun keskelle:) On jotakin oppimista tapahtunut.

Lopuksi vielä Rexillä piilopaikkamakuu vierustoverin kera. Se meni hyvin. Vinski pääsi myös ottamaan paikkamakuuta vierustoverin kera. Tosin jo minuutin jälkeen menin palkkaamaan.

Samalla reissulla kävin tekemässä Vinskille pienen jäljen 6 kepin kera. Jäljestys meni hyvin ja enää yhden kepin kohdalla piti käskee koira maahan. Muuten tarjos maahanmenot itse:)

Maanantaina otettiin vaan kotireenit. Vinskillä pujoteltiin vinokeppejä ja taidettiin jotain muutakin tehdä. Ei muista. Rexillä ainakin tunnari, oma tuli... Nyt ei muista enää mitä muuta...

Lauantaina hakureeneissä Vinskin kans. Otettiin 4 pistoo. Etukulmiin paot talven tauon jälkeen. 3 ja 4 pisto haamuilla. Niin ja ilmasua ei otettu vielä metsään mukaan, kun ei niitä rullaharjotuksia keretty tekeen riittävästi "kentällä" talven aikana. Ne kuntoon kunnolla ennen metsään siirtämistä.