Tänään Rexillä oli aika Tuorin Ellalle eläinfysioterapiaan. Yläselkä oli kiree (samaa mitä ollut aikaisemminkin), niska oli vähän kiree ja siellä täällä jotakin pientä. Tuo selkä kun aina välillä alkaa vaivaamaan, Ella epäili, että saattas olla siellä yläselässä lapojen takana esim. spondyloosi, joka sitten välillä vähän kiukuttelee... No, toivottavasti se tän meidän tokon harrastelun kuitenkin kestää hyvin. Pk-puoli ja agiliito ollaankin jo unohdettu niiden "rankkojen" hyppyjen takia, kun tuo selkä on aina sillon tällön oireillut. Uusintakäyntiä ei tarvita, ei ollut kuitenkaan niin pahassa jamassa tällä erää. Pari päivää vielä otetaan aika rauhallisesti ja sitten aletaan taas normaalisti reenaamaan.

Eilen tokoreeneissä Arjan kanssa. Mukana Rexi ja Vinski. Vinskillä ensin seuraamista, oikein hyvin. Sitten reenattiin muutama kerta liikkeestä maahanmenoja. Sitten vähän noutoo, jossa sikailee. Tuontimatkalla helposti heittelee kapulaa jne. Pitää palata vähän taaksepäin ja ottaa niitä vauhtinoutojakin taas välillä. Sitten ruudun paikan hakua muutama kerta. Ei taidettu muuta ottaa.

Rexi otti tunnarin ja paikkamakuun. Molemmat ok.

Keskiviikkona lenkin jälkeen reenattiin kotipihassa sillä välin kun pikkuneiti nukku vaunuissa. Vinskille alo hyppyä, noutoa, liikkeestä maahanmenoa ja taidettiin luoksetulokin ottaa. Niin ja paikkamakuuta otettiin puolitoista minuuttia, nyt se pysy mukisematta:) Rexi otti tunnarin ja kaukoja. Pojukin pääsi sitten vielä puuhailemaan kaikkia temppuja:)