Su illalla oltiin yhteistokoreeneissä, mukana Rexi ja Vinski. Oltiinkin ajoissa paikalla, joten ajattelin siinä odotellessa ottaa sitten Vinskillä noutoa ja ohjattua (ohjattua ei ollakaan tehty). Otettiin pari kertaa nouto tavallisen "painavan" kapulan kanssa. Ekalla yrittämällä tuli sellanen ihme banaanikaari palautuksessa, joten ei kun uudestaan vähän lyhyemmältä matkalta ja nyt oli hyvä. Sitten ohjattua kokeiltiin ohjatun kevyen kapulan kanssa. Ensin vein oikean puolen kapulan paikoilleen, sitten koira käskyllä merkillä ja sitten annoin luvan noutaa, hyvin haki ja palkkasin vauhdista. Sitten toinen puoli samaan tapaan ja ensin oli kapula hukassa, meinas tuo käskyllä tuoda merkin. Kapula löyty vihdoin ja palkkasin taas vauhdista. Otettiin tää vielä uusiksi, kun meni vähän sähläykseksi:)

Sitten varsinaiseen reeniin:) Otin ensin Rexin. Sille ensin seuraamista ja liikkeestä istu. Ne ihan ok. Sitten ruutua, jossa palkka valmiina. Ekalla meni ruudun sivusta sisään, joten otettiin vielä uusinta. Loppuun tunnari. Oman toi, mutta piti koskea myös ainakin kolmeen väärään kapulaan....

Noi tunnarikapulat oli hienossa siistissä jonossa, muttei oo enää Rexin käsittelyn jälkeen. Kuvassa ottamassa omaa kapulaa ja lähdössä tuomaan sitä.

Sitten Vinskin vuoro reenata. Otettiin alokkaan liikkeitä sekä ruutua lopuksi. Tässä ensin sivulla oloa, ennen seuraamiseen lähtöä.

Seuraamista

Välissä otettiin liikkeestä maahanmenoa avun kera. Tässä lähdössä suorittamaan liikettä.

Sitten luoksetulon jättö

Ja loppuosa

Sitten pari ruutukuvaa

Lauantaina piti olla hakureenit, mutta ne peruuntu järjettömän sateen takia. Pidettiin sitten lepopäivää:)

Perjantaina Vinski kävi Tuorin Ellalla fysioterapiassa. Ihan tarkastus käynnillä. Sai kehuja hyvästä kunnosta, eikä löytynyt vielä mitään "jumeja". Sen sijaan Ella huomasi vesipedon hännässä hotspotin. Onneksi ei ollut vielä mikään kovin pahaksi päässyt, pitäisi "kotikonstein" mennä ohi. Eipä mikään ihme, kastelee itsensä 1-3 kertaa päivässä. Meitin lenkkipolkujen varsilta aina löyty joku oja tms missä käy pulikoimassa. Nyt täytyy yrittää pitää se poissa vedestä, kunnes paranee.

Torstaina käytiin agireeneissä. Aiheena oli hyppysuoraa ja irtoomista. Niitä harjoteltiin pätkissä lelun kans. Sekä uutena esteenä otettiin A-estettä. Se oli ihan normi "korkeudella", eikä siinä ollut koiran mielestä mitään erikoista. Mentiin vaan yli, eipä siinä kummempaa:)

Päätin sitten alkaa koiratrimmaajaksi (tosin vain omiksi tarpeiksi:)). Poju sai kesäturkin, homma on vielä vähäsen kesken, mutta laiten kuvia, kunhan saan homman valmiiksi:)