Kaverin kanssa käytiin tekemässä esineruutureeni. Tallattiin tällä kertaa vain n. 15m*50m alue. Kaikille koirille otettiin 3 esinettä.

Poju: Tehtiin helppo harjoitus kisojen jälkeen. Ensin alkurituaalit ja sitten ruutuun. Pidin koirasta kiinni, kun kaveri näytti koiralle esineet ja vei ne ruutuun. Esineet laitettiin takakulmiin ja 1 aivan keskelle ruutua. Poju odotti ihan täpinöissään lähtökäskyä. Juoksi täysillä taakse ja siellä etsi esineitä ja toikin molemmat aika nopeesti. Sitten taas lähetys ja koira lähti ruudun takaosaan työskentelemään. Siellä pyöri ja etsi aika kauan ja totesi, ettei täällä mitään ole. Tuli takaisin mun tykö ja lähetin uudelleen. Nyt lähti keskittyneemmin niinkuin pitääkin ja esinekin löytyi siitä keskeltä:) Sitten koiralle kunnon palkka. Nenä olis voinu olla paljon paremmin auki, mutta tää sama ongelma on aina, kun tehdään tällanen "nosto" harjoitus. Täytyy alkaa myös ottaa enemmän esineitä siihen eteen.

Rexi: Rexille samanlainen "nosto" harjoitus kuin Pojulle. Ensin alkurituaalit ja sitten ruudun reunalle. Katseltiin kun esineet meni ruutuun. Rexi myös aivan täpinöissään odotti lähtökäskyä. Annoin luvan lähteä ja niinhän se lähti takakulmaan ja sieltä nousi esine:) Sitten uusi lähetys ja taas taakse. Pyöri aika kauan toisessa takakulmassa ja sieltä löytyi toinen esine. Kolmannella lähetyksellä aika paljon huini ja juoksi juoksemisen ilosta, töitäkin toki välillä teki. Vihdosta viimein löysi keskeltä sen viimosen esineen ja sitten kunnon palkkaus:)

Kiva reeni ja molemmat joutuivat oikeesti tekemään töitä:)