Hakuporukkamme sai vierailevan hakuporukan mukaamme reenaamaan. Pääsi käyttämään vieraita maalimiehiä ja sai uusia ideoita omiin reeneihin. Siitä suuri kiitos heille:)

Pojulla otettiin 4 valmista maalimiestä ja jokaisella alle 10 haukun ilmaisut. Lyhyt reeni sen takia, kun on kisa alla ja kisa tulossa seuraavana viikonloppuna. Oikein mallikasta työskentelyä ja hyvät ilmaisut:)

Rexillä otettiin keskilinjan ylityksiä. Ensimmäinen maalimies valmiina, rullan tuonti ja näytölle lähetys. Maalimiehellä palkkaa ja lähdettiin etenemään metsässä eteenpäin keskilinjan suuntaisesti. Maalimies otti koirasta kiinni ja itse lähdin keskilinjalle. Keskilinjalta huusin koiraa, lähti tulemaan ja lähetys keskilinjan yli, jolloin siellä maalimies alkoi riekkumaan. Koira toi rullan, ilmaisu ja palkka maalimiehellä. Sitten uudestaan sama systeemi. Edettiin metsässä radan suuntaisesti ja maalimiehen piti ottaa koirasta kiinni, mutta koira oli vahvasti sitä mieltä, että iholle ei tulla (jänskättää) joten maalimies meni keskilinjalle.  Jätin koiran istumaan metsään ja otettiin siitä keskilinjan ylitys seuraavalle maalimiehelle. Reeni oli siinä.

Pitkä päivä, joten illalla ei jaksettu muutakuin loikoilla:)