Käytiin Pojun kanssa Ulvilan hakukokeessa voittajaluokassa.

Aloitettiin henkilöetsinnällä. Kaikki äijät löytyivät. Ensimmäinen oli oikealla puolella n. 100 metrin paikkeilla ja kaksi viimeistä löytyivät takakulmista. Ilmasuista ja löydöistä tuli täydet pisteet, mutta hallinnasta rokotettiin 12 pistettä. Poju on hyvin itsenäinen työskentelijä. Pisteitä tuli siis 158/170.

Sitten tottikseen. Alotettiin liikkeillä. Virtaa oli taas koirassa. Seuraamisessa edistämistä ja hiukan väljyyttä. Liikkeestä istuminen erinomainen. Liikkeestä maahan ja luokse. Jäi istumaan ja luoksetulossa törmäys ja sen takia jäi vähän vinoon. Juoksusta seisomaan jääminen ja luoksetulo. Jäi heti käskystä seisomaan, mutta alkoi valumaan perään, pysähtyi kuitenkin ennen kuin käännyin. Luoksetulossa taas täysillä päin. 2kg kapulan nouto. Saisi ottaa paremmin ja nopeemmin kiinni kapulaan, mutta tuonti oli hyvä. Metrin hyppynouto. Hyppäs ilmavasti ja haki kapulan, mutta tuli täysillä ja hyvin päämäärä tietoisesti esteestä ohi. A-este nouto. Hyvin yli ja kapulalle, mutta taas sama juttu, lujaa esteen ohi takaisin. Luovutukset oli hyvät. Eteenmeno. Seuraamisessa edisti, hyvin suoraan ja lujaa eteen, mutta vasta toisesta käskystä maahan. Paikallamakuu erinomainen. Pojulla oli taas äijäilypäivä. Pisteitä siis 67/100

Sitten vielä esineruutuun. Hyvin lähti etukulmasta ensin taakse tarkistamaan ja takasin tullessa tarkisti reunaa ja sieltähän löytyi ensimmäinen esine. Sitten lähetys keskeltä ruutua ja takaa löytyi heti esine. Sitten toiseen melkein etukulmaan lähetys ja siitä koira lähti vinoon lähelle sitä etukulmaa ja siellähän se esine oli. Tähän voi olla tosi tyytyväinen. Aivan täydellinen esineruututyöskentely ja hyvin nenä auki. Eipä siinä kauaa nokka tuhissut. Tuomari sanoi, että eipä ole mitään huomautettavaa ja pisteitä 30/30.

Yhteensä pisteitä tuli siis maasto 188 ja tottis 67. Vaikka tottis meni huonosti niin muuten saa olla tosi tyytyväinen:)