Kävin ensin tallaamassa kummallekin 300m jäljet 20m janalla ja laitoin 4 keppiä. Sitten jätettiin jäljet vanhenemaan ja jatkettiin matkaa tottiskentälle.

Ensin Pojun tottis. Ensin liikkeestä istuminen. Superhyvä:) Sitten pari liikkeestä maahanmenoa ja nekin olivat kummatkin aivan loistavia suorituksia. Sitten hyppynoutoihin. Ensin metrin esteellä. Tosi hieno suoritus. Sitten A-este nouto, joka myöskin oli aivan loistava. Sitten lopuksi vielä eteenmeno maahanmenon kera (viimeksi piti antaa 2 maahan käskyä). Koira lähti taas kuin tykin suusta, mutta sain sen silti 1 käskyllä maahan:) Loistavat reenit:)

Sitten Rexi. Otettiin ensin muutama liikkeestä maahanmeno. Kaikilla käskyillä meni ihan ok maahan, mutta itse ehkä kaipaisin siihen lisää vauhdikkuutta. Sitten hyppynoutoihin. Hyppäsi hyvin yli ja haki ripeästi kapulan, mutta tuli esteen ohi takaisin. En siis ottanut koiralta kapulaa pois, vaan käytiin yhdessä katsomassa, että sen voi hypätä myös takaisinkin päin. Sitten otettiin uusinta ja se meni oikein mallikkaasti:) Tästä tietysti superjuhlat:) Sitten A-estenouto. Heitin kapulan yli ja koira läks. Varasti siis ja juoksi täysillä esteen ohi kapulalle, mutta tuli takaisinpäin esteen yli?? Otettiin uusinta. Varasti taas, mutta komensin takaisin sivulle ja käskystä vasta suorittamaan. Tämä suoritus olikin sitten huippuhieno:) Sitten otettiin tokohypyllä sitä tokon alo hyppyä. Vauhdilla lähti hyppäämään, mutta meinas samalla vauhdilla jatkaa hakemaan eteenmeno lelun (aika karkuripoika). Huusin seis ja poika pysähtyi niille jalansijoilleen:) Palkaksi heitin välittömästi narupallon koiran yli ja sitten riekuttiin. Otettiin uusinta. Ei lähtenyt hyppäämään ensimmäisellä käskyllä. Toisella lähti ja taas sama juttu, yritti miljoonaa lähtee hakemaan eteenmeno palkkaa:) Huusin taas seis ja pysähtyi välittömästi ja heitin pallon. Sitten vielä eteenmeno. Muutama askel seuraamista ja sitten eteen ja sinnehän se lähti miljoonaa:)

Sitten jäljille. Jäljet eivät kerenneet vanhentua kuin 50-60 min.Tykkäisin, että pitää antaa reippaasti kauemman vanheta, mutta oli kiire kotiin, kun oli sovittua menoo. Tänään ei satanut, mutta kävi tosi kova tuuli. Ensin Poju. Tällä erää lähti taas janalla vinoon ja otti takajäljen? Tätä ei olekaan sattunut pitkään aikaan. Käänsin koiran ja lähdettiin jäljelle. Neljästä kepistä 3 löydettiin. Alkutohinoissaan hukkasi jäljen vähäksi aikaa, mutta sen löydettyään piti sitäkin tarkempaan siitä huolen.

Rexi: Janalta lähti aivan suoraan ja lähti heti jälkeä oikeeseen suuntaan:) Kaikki kepit löytyivät ja jäljestyskin meni oikein mallikkaasti:)