Keskustan vanhalla urheilukentällä pikatottikset.

Poju otti seuraamista. Hyvä. Sitten liikkeestä istuminen. Superhieno. Liikkeestä maahan ja luokse. Tosi hyvä, eikä tullut törmäilyjä. Tasamaanouto 650 grammasella kapulalla. Tosi hieno, meno ja paluuvauhti oli sama:) Sitten eteenmeno ja siitä maahan. Superhieno:) Heti ensimmäisellä käskyllä maahan:)

Rexi otti ensin tasamaanoudon 650 grammasella kapulalla. Hyvä, tuli laukalla takaisin, mutta vois olla vieläkin nopeempi. Sitten seuraamista. Erittäin hyvä:) Liikkeestä maahan. Ekalla kertaa jäi kyynärpäät vähän ilmaan, joten otettiin nopeita maahanmeno namin kera. Luoksetulo oli erittäin hyvä:) Liikkeestä seisominen myös hieno ja loppuun otettiin eteenmeno palkalle ja sitten leikkiä:)

Sitten metsään ottamaan pudotettua ja tarkkuutta. Ensin Pojun pudotettu. Alkuviritysten jälkeen suoritukseen. Taas oli poika hiukan hukassa, että mitä pitikään tehdä joten autoin vähän ja saatiin suoritus onnistumaan. Sitten otettiin uudestaan ja se meni hyvin:)

Rexi: Tämä poika osaa homman. Alkuvirityksissä oli koira jo täysillä mukana hommassa:) Itse suoritus onnistui ihan superhyvin ja jätettiin homma tähän:)

Tarkkuusruutu. Pojun suoritus. Ensin alkuvirittelyt ja sitten ruutuun. Vein taas kolikon niin että koira näki. Oli heti hommassa mukana, löysi kolikon hetken etsittyään, mutta tällä kertaa ilmasu vähän jumitti. Noo, seuraavalla kerralla paremmin:)

Rexi. Alkuviritysten jälkeen vein kolikon ruutuun, niin että koira näki. Eipä sitä kauaa tarvinnut etsiä ja ilmasu (maahanmeno) oli tosi hyvä:)