Ensin lämmittelylenkki ja sitten itse asiaan. Tänään otettiin pieni ratapätkä, joka koostu hypyistä, parista putkesta ja viimeisenä oli puomi (sai palkata kontaktille). Radalla paljon takaaleikkauksia. Tämän jälkeen otin molemmilla vielä keinua ja keppejä molemmilta puolilta.

Poju: Hyvin irtos takaaleikkauksiin, mutta olis saanu olla paremmin kuulolla (vai olinko itse myöhässä). Kuitenkin hyvä rata. Kepeillä oli palkka valmiina, joka tuotti vähän keskittymisvaikeuksia, mutta palkalle pääsi vasta, kun kepit oli suoritettu:) Kiva reeni:)

Rexi: Taas alkajaisiksi nappas multa patukan taskusta heti autosta päästyään.... Rata otettiin ensin. Meni muuten hyvin takaaleikkaukset, mutta yhdessä kohdassa löi jarrut pohjaan. Tämä otettiin siis uusix. Puomilla tuli kontaktin kyllä alas asti, mutta tarkoitus on pysähtyä siihen niin, että takajalat vielä puomilla ja etutassut maassa. Rexi tuli hienosti kontaktin alas asti, mutta pysähty niin, että oli kaikki tassut maassa. Otettiin siis uusix, meni hyvin ja vapautin patukkaan kiinni:) Kepit ja keinu meni ok.