Tämän vuoden viimeiset pk-kisat meille, sitten siirrymme ainoastaan reenaamaan ja sekin on agiliito painotteista.

Aamulla kisat alkoi voittajaluokan koirilla henkilöetsinnällä. Päästiin toisena hakuradalle. Koiralla siis oli taas kierrokset miljoonassa, ennen kun päästiin hakuradalle. Ekalle pistolle yritti karata ennen käskyä ja komensin takaisin. Sitten uusi lähetys (vasen etukulma). Tuli kohta takas ja lähetys oikeaan etukulmaan. Koirasta olin näkevinäni, että maalimies löyty, mutta tuli takasin, joten olin varma, että eihän siellä siis voi olla. Jatkettiin siis rataa eteenpäin. Välillä oli hienoa pistotusta, kunnes lähti mopo käsistä. Koira otti taas sen asenteen, että työskentelee omavaltaisesti. 200m kohdilta vasemmalta löytyi kalliolta maalimies. Siihen hieno ilmasu ja sitten jatkettiin. Viimenen maalimies löyty takakulmasta vasemmalta ja siihen myös hieno ilmasu. Yksi maalimies jäi:( Se siis oli siellä etukulmassa, missä luulinkin, että koira löysi. Jostakin tuntemattomasta syystä ei vaan ilmassut sitä. Pisteitä 117, joten keskeytettiin ja lähdettiin kotio.

Illemmalla käytiin ottamassa kentällä tottista.

Poju: Seuraamispätkiä patukkapalkalla. Jääviä liikkeitä, ne meni ok. Tasamaanouto ja metrin nouto hyvin. A-estenouto, taas yritti ensin kiertää takasin, mutta näytin, mitenkä se pitää tehdä. Otettiin uusi yritys ja nyt meni hyvin:) Sitten eteenmeno ruualle.

Rexi: ensin lyhyt paikallamakuu, siitä perusasentoon ja seuuraamista. Hyvä vire oli koiralla. Seuraamisesta patukkapalkkaa. Sitten jääviä liikkeitä nopeella tempolla lihapullalla palkaten. Oli supernopeita suorituksia. Sitten tasamaanouto kilon kapulalla. Hienosti:) Sitten metrin nouto. Heitin vahingossa kapulan tosi vinoon ja olin varma, että tulee takaisin ohi esteen. Hyppäs, haki kapulan ja korjas suuntansa kohti estettä ja hyppäs yli takasin! Tosin kosketti takasin tullessa estettä, koska joutu hyppäämään niin vinoon. Otettiin vielä uudestaan, niin että heitin kapulan suoraan. Se meni tosi hyvin:) Sitten A-noutoa. Heitin kapulan yli ja käskin koiran kiipeemään. Meni yli, mutta ei heti löytänyt kapulaa. Koiralle heräs älynväläys, että se kilonen kapulahan jätettiin siihen ihan A-esteen viereen, joten kävi sitten hakemassa sen ja toi:) Otettiin siis koko homma uudestaan ja nyt löyty kapulakin. Mallikelpoinen suoritus:) Lopuksi vielä eteenmeno.