Aamulla ensimmäiseksi, kun herättiin, otin Pojulta taas pissanäytteen. Poju on nyt viikon verran syönyt antibioottia ja tänään piti viedä pissanäyte tutkittavaksi, että katsotaan vieläkö löytyy verta pissan joukosta. Jos löytyy, niin jatkotutkimuksiin, jos ei löydy, niin hyvä juttu.

Vein pissanäytteen eläinklinikka Viksuun ja odotin siellä sen aikaa, kun tutkivat sen. Hieno homma, pissanäyte oli aivan puhdas:) Ei siis tarvitse muutakuin syöttää antibioottikuuri loppuun:) Helpotuksen huokaus. Eläinlääkäri kirjoitti samalla Pojulle lääkärintodistuksen, ettei voi osallistua sunnuntain agilitykisoihin antidoping säännön takia.

Sitten agiliitoa reenaamaan. Ensin lämmittelylenkki ja sitten itse asiaan. Otettiin kummallakin ensin kontaktit, niin että koiran pitää pysähtyä kontaktille ja odottaa lähtölupaa vaikka itse juoksen täysillä ohi. Nämä ok. Sitten keppejä kummaltakin puolelta nopeesti, niin että hoputin koiraa. Nämä hienosti:)

Sitten otettiin sellaisia kahden hypyn irtoomisharjoituksia namikipolle. Ensin kahdelle hypylle lähetys, niin että itse jään paikalleni. Sitten takaaleikkausta kummaltakin puolen kahdella peräkkäisellä hypyllä. Sitten sylikäännöksiä kahdella vierekkäin olevalla esteellä. Samoten poispäin käännöksiä kahdella vierekkäin olevalla esteellä. Kivoja pikkuharjotuksia:)