Tänään tehokurssi vielä jatkui. Ensin tehtiin ratapätkää, missä oli käännöksiä ja joutu tekeen valssauksia toisensa jälkeen jne... Lopuksi otettiin vielä niitä takaaleikkauksia kepeille, mitä eilenkin otettiin.

Pojun kanssa tehtiin ensin puhdas rata, mutta käännökset ja kurvit venui ja vanui, joten niitä sitten hinkattiin. Hyvä juttu:) Valssauksiakin joutu tekeen tosi paljon, mitkä ei suju meikältä kauheen hyvin, mutta nyt tuli hiukan parannusta niihinkin. Radalla oli myös sylikäännös, mitä otettiin Pojulla namikipolle muutaman kerran. Lopuksi kepeille menoja (6 kepillä) takaaleikkauksella. Nämä meni hyvin:)

Rexillä tuli ekalla yrittämällä pari kieltoa radalla. Sitten otettiin uusiksi. Rexillä sai tehtyä tiukkojakin kurveja, se kun toimii kuin ihmisen mieli:) Sylikäänöskin meni superhyvin ja tosi tiukalla kurvilla, se poika ei paljon ylimääräsiä lenkkejä heitä. Lopuksi otettiin kepeille menoja takaaleikkauksella, ne meni tosi hyvin:)

Kannatti osallistua. Saatiin paljon uutta ideaa reenaamiseen ja ennenkaikkee hyviä neuvoja:)

Illalla vielä vähän tokoiltiin. Otettiin sisällä merkkiä ja kaukokäskyjä. Merkkiä otettiin siis kierrä sanalla ja tällä erää kierrettiin ylösalaisin olevaa kukkapurkkia. Molemmat tajus heti homman nimen:) Niitä muutama toisto. Poju teki kaukokäskyt ihan ok, vähän tuppas steppaamaan taaksepäin, kun takana oli namikippo, mutta hyvin tehdystä työstä pääsi vasta palkalle. Rexillä kaukoissa myös tällä erää kunnolla peruuttamista namikippoo kohden, mutta palautin aina takaisin paikalleen ja otettiin uudestaan. Heti kun pysyi paikallaan niin vapautin namikipolle. Vaihdot kumpainenkin osaa tehdä hienosti.