Kiva keli käydä lenkillä, on muuten aikas liukasta. No, hengissä selvittiin:)

Illalla taas höyrypäät pääsivät tokoliikkeiden opettelun pariin. Otettiin taas kiertoa, kaukoja ja tunnaria. Opeteltiin myös uutta temppua:) Ajattelin opettaa koiruuksille mun ympäri kiertämisen takapää edellä?..:) Eli siis, koira perusasentoon sivulle ja käskyllä ympäri koira lähtee kiertämään takapää edellä mun ympäri niin pitkään, että palaa takaisin perusasentoon sivulle. Katsotaan oppiiko ne ikinä:)

Ensin Poju. Opeteltiin tätä uutta ympäri temppua namin avulla. Ensin palkkasin kun se siirty takapää edellä mun taakse. Seuraavaksi kun siirty takapää edellä mun toiselle sivulle ja näin jatkettiin, että saatiin jotenkuten koko ympyrä tehtyä. Kyllä koiralle jonkinlainen ajatus hommasta sytty:) Sitten otettiin taas tuolin kiertoa pari kertaa. Ne meni hyvin lyhyeltä matkalta. Sitten kaukokäskyjen pelkkää maasta-ylös. Ne meni aikas hyvin, joten ei hinkattu sen enempää. Sitten viimeksi Pojun omalla tunnarikapulalla kerran nouto, niin että joutu sen etsimään nenää käyttäen lelujen joukosta. Se meni hyvin:)

Sitten Rexi. Ensin uutta ympäri temppua. Rexi hoksas sen aikas hyvin, ei varmaan mee kauaa kun se menee sen jo itse. Opetin sitä myös namin avulla ja se vaan pakitti tosi sujuvasti takasin paikoilleen. Fiksu otus. Sitten pari kertaa tuolin kiertoo. Meni hyvin. Sitten kaukoja, maahan-seiso ja istu-seiso, niin että koira oli taas sohvan ja tuolin välissä, ettei pääse tulemaan niitä sivuhyppelyjä. Ekalla maasta-ylös pakitti taas rajusti, mutta palautin paikoilleen ja otettiin uusix. Nyt meni hyvin, no pienen askeleen otti pakkia, mutta sen verran voin hyväksyä tässä vaiheessa. Näitä muutama toisto. Sitten istu-ylös. Siinä myös ekalla kerralla raju pakitus namikippoa kohti, mutta palautus paikoilleen ja uusinta teki poikaa:) Näissä on vielä kova työ. No, maltti on valttia. Rexille myös lopuksi sen omalla tunnarikapulalla nouto lelujen seasta. Meni kivasti, eikä tällä kertaa pureksinut tikkua niin voimakkaasti:)