Ennen lenkille lähtöä otettiin pihalla noutoa 2kg:n kapulalla ja harjoteltiin myös merkkiä.

Pojun nouto meni hyvin, joten ei otettu enempää. Sitten harjoteltiin merkkiä niin, että vein namialustan merkin taakse.  Jätettiin siis kiertämisen harjoittelu pelkästään agiliitoon. Luin tokon sääntökirjaa ja koiran pitää käskystä jäädä merkille seisomaan (pitää antaa seis käsky) ja kaikki 4 tassua pitää olla 2 metrin säteen sisäpuolella. Ajattelin, että koira mikä on vauhdilla valmistautunut vaan kiertämään, niin menee ensinnäkin eri asennossa merkille, kuin silloin kun se on valmistautunut ottamaan sieltä makupalan. Ja kiertämään lähtevällä koiralla on niin suuri vauhti siinä kierto osiossa, että seis voi venahtaa pikkasen sen 2 metrin ulkopuolelle. Että näin siis miksi harjoittelemme merkin merkkinä:) Otettiin siis muutama toisto merkille menoja ja eipä niissä ongelmaa, ihan kivastihan se namille juoksee, ei vaan meinaa malttaa lähtökäskyä:)

Rexi otti kaksi tuontia. Ne meni tosi kivasti:) Sitten muutama toisto namimerkki juoksuja. Ne meni hienosti:) Sitten lenkille..

Illalla otettiin sisällä vielä lisää tokoa. Otettiin kaukokäskyjä, mun ympärikiertämistä ja yksi tunnarinouto.   Poju sai taas alottaa. Ensin otettiin mun ympäri kiertämistä. Meni jo asteen sujuvammin kuin ekalla kerralla, näitä otettiin 6 toistoa. Aika hauskaa:) Sitten otettiin tunnarikapulan etsiminen lelujen seasta. Se meni hyvin:) Sitten vielä kaukokäskyjä maahan-seiso ja istu-seiso. Ensin maasta-seiso. Ekalla kerralla taas yritti pakittaa takana olevalle palkalle. Aikamme taisteltiin, mutta vaadin paikoillaan pysymisen, niin johan alko sujua. Sama juttu istu-seiso. Ensin yritti pakittaa, mutta vaadittuani aloillaan pysymisen, niin sekin alko sujua mallikkaasti:)

Rexillä ensin mun ympäri kiertämistä. Kun oltiin kerta otettu, niin alko sujua aika sutjakkaasti homma:) Tietysti pitää avustaa, mutta menee mun ympäri tosi näppärästi:) Sitten otettiin tunnarinouto lelujen seasta. Varasti ennen käskyä ja oli jo kapulalla ennen kuin kerkesin sanoon mitään. No toi kapulan ja sai palkkansa. Pitää olla tarkkana tuon varastelun kans. Sitten maahan-seiso ja istu-seiso. Myös yritti ekalla kerralla kummassakin liikkeessa pakittaa takapalkalle, mutta kun vaadin pysymään aloillaan, niin yksi muistutus riitti ja homma alko luonaamaan:)