Käytiin "kasvihuoneella" reenaamassa agilitia. Otettiin keppejä (6 keppiä) takaaleikkauksella. Vauhtia otettiin putkelta. Sitten otettiin kontakti rataa. Radalla oli kaikki kontaktiesteet, muutama hyppy ja putkia. Ja ennen reeniä tietysti käytiin lämmittelylenkillä:)

Poju alotti keppireenillä. Palkkana oli kannellinen namikippo keppien päässä. Ekalla takaaleikkauksella pyörähti ympäri kepeille menon jälkeen, otettiin uudestaan, meni hyvin ja pääsi palkallensa. Loput takaaleikkaukset menikin tosi hienosti. Ja otettiin tietysti molemmilta puolilta. Tämän jälkeen otettiin ratapätkää ja ihan tyytyväinen olen kontakteihin:)

Rexi myös alotti keppireenillä. Palkkana oli vinkulelu keppien päässä. Rexillä meni tosi hienosti takaaleikkausharjoitukset. Näitä vaan kummallakin lisää, jotta saadaan varmaksi tämä systeemi. Sitten ratapätkää. Keinulla oli aina palkka. Tosi hyvin meni kaikki kontaktit, keinun kontakti otettiin aina silleen liiotellusti, koska siellä oli lihapullapalkka. Eli seisotin aina hetken keinun kontaktilla (takatassut keinulla, etutassut maassa), että kerkiää nielemään ennenkuin jatketaan vauhdilla eteenpäin:)