Meillä oli sovittu yhteisreenit aamuksi muutaman hakuporukkalaisen kanssa. Meitä oli 4 paikalla. Ensin otettiin pieni pätkä tottista. Itse otin omillani ainoastaan pikkasen henkilöryhmää, koska edessä oli vielä esineruudun ja agiliidon reenaus. Molemmilla meni hyvin henkilöryhmä:)

Sitten esineruutuun. Tallattiin kaks kaistaletta ja tarkotuksena siis ottaa 2 esinettä niin, että esine on aina kaistaleen päässä. Esineet tietty olivat vieraat tällä erää. Molemmille tein sellasen harjotuksen, että kaistaleelle vietiin esine koiran nähden. Eli siis kummallekin helppo nakki:)

Poju valmistautuu lähtemään etsimään esinettä:

2193163.jpg

Ja harjoituksen päätyttyä pääsee nauttimaan ruuasta:

2193164.jpg

Rexi on juuri tuonut esineen:

2193166.jpg

Ja lopuksi lempparipalkkaa:

2193168.jpg

Esineiden jälkeen kotimatkalla poikettiin vielä agiliitoa reenaamaan. Pojulla otin kontakteja niin, että jokaisen kontaktin päässä oli namialusta, johon tuli namia, kun oli ottanut kontaktin hyvin. Nämä meni yllättävänkin hyvin. Sitten sählättiin jotakin ihan muuten vaan ja lopuksi otettiin keppejä kummaltakin puolen ja takaaleikkauksella kepeille. Kepit meni muuten hyvin, mutta ajautuu helposti kakkosväliin, jollen anna tarpeeksi tilaa hakea itse kepeille. Tämän kanssa pitää olla tarkkana. Niin ja otettiin tällä erää pöytääkin pariin otteeseen:)

Rexi otti myös kaikkia kontakteja niin, että namialusta oli kontaktin päässä ja hyvin mentyä kontaktin tippui namia alustalle. Kontaktit meni hyvin. Sitten otettiin keppejä monenlaisista hankalista kulmista (yritin laittaa koiralle pahoja kulmia niin, että tekisi virheen), mutta hankalat kulmat eivät superliitäjä Rexiä haitannut, vaan tarkasti haki aina oikean alotuksen. Aivan uskomaton:) Otettiin keppejä myös takaaleikkauksella. Sitten sählättiin kaikkee muuten vaan ja lopuksi otettiin pöytää vielä pariin otteeseen vauhdista.

              Vauhdikasta vuotta 2009!