Ennen lenkille lähtöä otettiin taas pienet reenit kotipihassa. Ensin noutoa 2kilon kapulalla ja sitten liikkeestä maahanmenoa ja liikkeestä seisomaan jäämistä.

Poju alotti urakan. Ensimmäinen nouto ei mennyt palkkaamisen arvoisesti, eli lähti lujaa kapulalle, otti kapulan, lähti laukkaa takasin, mutta pudotti välissä kapulan ja otti uudestaa ja toi mulle. En hyväksy tuota tiputusta välissä. Otettiin uusinta ja se meni hyvin:) Sitten otettiin liikkeestä maahanmeno. Superhieno. Sitten otettiin pikkasen seuraamista ja loppuun liikkeestä seiso. Seisominen meni hyvin, joten lopetettiin tähän.

Sitten Rexi. Ensin otettiin pari pelkkää kapulan tuontia ja loppuun kapulan heitto ja haku. Se meni hyvin:) Sitten otettiin 3 liikkeestä maahan. Eka maahanmeno otettiin taas pienellä avulla ja se meni hienosti. Sitten pari ilman apuja ja tuntuu, että täähän alkaa jo sujumaan aika vaivattomasti. Hyvin näyttää tippuvan maahan:) Sitten otettiin liikkeestä seiso pienellä käsiavulla (ei olla pitkään aikaan otettu liikkeestä seiso) ja se meni hyvin. Sitten otettiin vielä juoksusta liikkeestä seiso (myös pienellä käsiavulla) ja tämäkin meni superhienosti:) Tähän on hyvä lopettaa:)

Sitten lähdettiin lenkille. Päätettiin mennä pitkä lenkki (10 km), kun oli niin hieno päiväkin. Alkumatkasta pikkupojat ampuilivat vielä tiellä raketteja. Sellasia paukahtavia ja vinkuvia jotakin pikkuraketteja. Onneks koirat eivät pelkää:) Koirat saivat osan matkasta juoksennella vapaana. Viimeset pari-kolme kilsaa juostiin kotio, kun alko tuleen kylmä. Tätä lenkkiä aletaan ahkerampaan kiertämäänkin, kunhan vaan alkaa oleen töidenkin jälkeen valosaa. Siellä pitkällä "metsäpätkällä" nimittäin ei oo valoja ja pelkäämme susia:)