Aamulla käytiin muutaman kilsan remmilenkillä ennen reeneihin lähtöä. Puolilta päivin mentiin hakuporukan kanssa reenaamaan esineitä ja tottista. Ensin tallattiin esineruutu n. 25*50m. Pojulle ja Rexille otettiin 3 esinettä. Jokainen esine vietiin yksitellen niin, että koira näki. Esine vietiin aina suoraan koiran eteen sinne 50 metriin. Tarkotuksena "suoristaa" esineruudun pistoja.

Pojun esineruutu olis ehkä mennyt paremmin, jos siellä olis ollu valmiina ne 3 esinettä. Meillä oli esineiden paikat merkattuna, missä oli jo ollutkin esineitä. Tämä inan haittasi. Poju kävi niitä "tyhjiäkin" paikkoja haistelemassa ennenkuin löysi olemassa olevalle esineelle. No suoraan aina lähti, mutta sitten alko turha pyöriminen. Mutta esineet löyty ja koira työskenteli ja jakso työskennellä ihan hyvinHymy.

Rexillä vähän sama juttu. Esineet ei löytynyt niin suoraan kuin itse ajattelin, mutta koira kuitenkin ne lopulta löysi ja hyvällä motivaatiolla niitä etsiHymy.

Kummankin koiran esineruudussa oli siinä mielessä hyvää harjoitusta, että ruudussa oli siis kerralla vaan se 1 esine ja sitä piti sinnikkäästi etsiä, joten tuli ainakin etsintää harjoitettua urakallaSilmänisku.

Sitten otettiin tottista pikkasen. Rexi otti  muutaman minuutin paikallamakuun niin, että toinen koira makasi vieressä ja kolmas koira reenas liikkeitä. Se meni tosi hienosti. Sitten otettiin pikkasen seuraamista ja henkilöryhmää. Tämäkin tosi hyvä. Sitten otettiin vielä pari liikkeestä maahan. Ensimmäinen kunnon avulla ja meni hyvin maahan. Sitten toinen ilman apuja ja hyvin tippui maahan. Lopuksi vielä leikittiin ja sitten autoon.

Poju otti myös henkilöryhmää. Tosi hyvä. Sitten liikkeestä istumista. Meni kahdella ekalla maahan, joten seuraava otettiin avun kera ja nyt alko luonaamaan. Otettiin pari toistoo. Istumiset sitten olivatkin Pojumaisen hienot ja Nopeet, kun vauhtiin päästiin. Sitten juoksusta maahan. Tosi hyvä. Sitten vielä juoksusta seiso ja tämäkin tosi hyvä. Lopuksi eteenmeno ruualle. Kaveri vei ruuan Pojun nähden ja sitten meinas lähtee mopo käsistä. Seuraamisesta ei sitten enää meinannut tulla mitään. Ei auttanut kuin vaatia vaan koira pitämään oikea paikka ja siitä palkaksi eteen. Sinne läxCool.

Kotimatkalla poikettiin vielä ottamassa agiliitoo. Otettiin lyhyet ja ytimekkäät reenit, virtaa olis kyllä koirista löytynyt enempäänkin. Otettiin kontakteja palkalle. Muutama hyppykuvio ja pariin otteeseen keppejä. Eipä niissä mitään moittimista.

Tämänkään jälkeen ei vielä menty kotiin, vaan poikkesin porukoilla ja päätin lähteä vielä metsään koirien kanssa lenkille. Otettiin ajohurtta Retu mukaan. Melkein tunti sielläkin vierähti. Vastaan tuli pari tyttökoiraakin ja pojat niitä pikemmin kävivät haistamassa ja jatkettiin matkaa. Rexi ja Retu eivät olleet tytöistä juuri ollenkaan kiinnostuneitä, mutta pojulle piti sanoo, että nyt jatketaan matkaa. Suosiolla Poju, suuri naistenmies, kuitenkin uskoi:)

Alkuun tietysti piti riehua sata lasissa. Löydätkö kuvasta toosi vihasen belgin?Kieli ulkona



Välillä piti temmellyksen ohessa hiukan viilennellä ja syödä lunta.


Kunnes taas välillä lyötiin viisaita päitä yhteenNauru. Mm. yrittivät porukalla tulla syömään mun kameran. Tuli siinä vauhdissa kuvattua sitten taivastakin:)


Kun suurimmat virrat oli kulutettu, kerkes jo rauhottua lukemaan muiden jättämiä "posteja".


Että tällanen päivä:)...