Aamulla lenkin jälkeen mentiin hakuilemaan lumisateeseen. Poju otti 3 valmista pistoo hyvänmittaisilla ilmasuilla. Työskentely oli todella hyvää ja keskittynyttä. Tosi kaukaa otti maalimiehistä hajun.

Rexillä otin 3 pelkkää näytölle menoa. Erittäin hyviä:)

Illalla otettiin vielä tokotemppuja sisällä. Poju otti ensin merkin kiertoja. Ensin ei keskittynyt yhtään, mutta heti kun sain sen katseen siihen merkkiin niin johan lähti homma luonaamaan. Sitten otettiin metallinoutoa. Ekalla kerralla otti aika nihkeesti metallikapulaan suuhun, joten otettiin uusinta ja se meni hyvin. Sitten tunnarin harjoittelua. Ensin piilotin oman kapulan ja koira sai etsiä sen (nenän avausta). Sitten levitin läjän hajustamattomia ja oma sinne sekaan. Poju haisteli tikut läpi ja toi oman:) Lopuksi otettiin vielä luoksetulon pysäytystä käsimerkillä.

Rexi otti myös ensin merkin kiertoa. Tää oli selkee homma ja meni hyvin. Sitten metallinoutoa, haki ja otti hyvin kapulan ja toi reippaasti:) Sitten tunnaria. Ensin nenän avaus. Sen jälkeen levitin kasan hajustamattomia tikkuja ja oma sinne sekaan. Tosi hienosti haisteli kaikki läpi ja toi oman:) Sitten otettiin vielä luoksetulon pysäytyksiä seisomaan ja maahan käsimerkeillä aika lyhyeltä matkalta. Ihan ok.