Voi maanantai....Jalka suussa

Piti töiden jälkeen lähteä kiireen vilkkaa hakuilemaan. No, heti kun lähdin liikenteeseen töistä niin auto alko pitää kummallista ääntä. Sellasta ihmeellistä klonksunaa toisesta takapyörästä. Isäntä on tän viikon pois kotoo koulutusreissulla. Ei siis auttanut muu kuin soittaa iskälle:) Ajoin siis suoraan porukoille (asuvat työmatkani puolivälissä) ja annoin auton iskän hoiteisiin. Tutki ensin, ettei mikään rengas ole löysässä. Ei ollut. Sitten lähti koeajamaan ja toteamaan itse kolinan. Sen jälkeen ajoi auton talliin ja alko tutkimaan paremmin, missä vika. Vika löytyi jarrurummun sisältä ja auto jäi siis porukoille iskän korjattavax:) Tässä välissä olin jo joutunut peruun hakuilut:( Äitiltä lainasin autoo siihen asti kunnes oma auto tulee kuntoon, pitää kuitenkin töihin päästä. Näin sitä saattaa tulla äkkiä suunnitelmiin muutos....

No, illalla sitten lähdettiin kuitenkin tonne synkkään vesi/räntäsateeseen lenkille (olisko enää edes voinu olla synkempi ilma). Tehtiin sitten vähän pidempi lenkki saman tien. Lenkin jälkeen pikkasen tokoiltiin sisällä. Pakko jotain tehdä, kun kerran alunperinkin piti reenata...

Pojulla otin seuraamista, haetaan seuraamista tiiviimmäksi. Sitten jääviä liikkeitä. Pari merkin kiertoa ja metallinouto. Ostin muuten uuden isomman metallikapulan Treen näyttelyreissulta (unohdin mainita). Olemassa oleva kapula on sellanen pieni metallikapula, mutta kisoissa on takuulla tollanen isompi versio, joten sellasella on ihan fiksua myös reenata. Jäävissä jumitti pikkasen maahanmenoa istumisen jälkeen?? Pitääpä ottaa lisää näitä.

Rexi otti pari sivulle siirtymistä. Ei meinannut pysyä nahoissaan, kun pääsi tokoilemaan:) Hauska kaveri. Sitten otettiin jäävät. Istuminen tosi nopee ja täpäkkä. Tälleen kun saa sen pelittämään kisoissa, tosi hieno. Maahanmenot hyviä ja nopeita. Sitten otettiin seisomista. Ensin avun kera, kun menee tällä hetkellä helposti maahan, varsinkin kun ensin otettu liikkeestä maahan. Sitten toinen ilman apua. Tosi hyvä:) Tämän jälkeen pari merkin kiertoa, ei tällä erää minkäänlaista epäröintiä. Sitten metallikapulan tuontia. Ei yhtään epäröinyt ja ihmetellyt isompaa metallikapulaa vaan otti hyvinkin reippaasti sen ja toi:) Otettiin vielä toinen kerta. Sitten pari pysäytystä, ihan ok. Sitten pikkasen kaukokäskyjä. Ihan jees:)

Sitten uusi kierros. Aloin ehdollistaa poikia naksuttimeen. Katsotaan sitten mitä sillä saadaan aikaan:) Hyvää vai huonooCool. Tässä siis ei koira vielä joutunut tekeen oikeestaan muutakuin syömään nameja kiposta ja kuunteleen naksautuksia.