Aamulla Eija tuli hakemaan mut kyytiin mukaan Tampereen KV näyttelyyn. Lähdin mukaan esittämään Eijan Tervu uroksen Caddyn ( Cäsarborg's Foxy Indigo) ja tietysti ostoksia tekemään:)

Näytelmistä saatiin aikaiseksi AVO EH4. Avoimessa oli 5 tai 6 koiraa (en muista varmaksi). Tuomari selkeesti ei pitänyt harmaista tervuista.

Ostoksia tehtiin myös ahkerasti:) Ostin pojille uudet Hurtta pannat varastoon, kun vihdoin löysin tuota "vanhaa" mallia. Oon etsinyt noita "vanhan" mallisia hurtta pantoja jo monesta eläinkaupasta, mutta kaikissa on ollut vaan tätä uusinta mallia tarjolla. Uudessa mallissa on noita metallilenkkejä enemmän, mikä ei oo hyvä pitkälle karvalle. Sitten ostin erilaisia ruokajuttuja, oli ihan hyviä tarjouksia. Paketin puruluita ja uuden koiranpetin Rexille makkariin. Pojulle on turha ostaa petiä, se kun väkisin haluaa nukkua sängyn alla paljaalla lattialla.

Viikolla en oikein kerennyt kirjottelemaan blogia, tosin eipä me paljoa mitään saatu aikaiseksikaan:) Lenkillä tietysti ollaan käyty ja torstaina käytiin ottamassa myös pienet agitusreenit. Otettiin vaan kaikki kontaktit läpi ja keppejä muutamaan otteeseen. Tietysti jotakin hyppyjä ja putkiakin oli "radalla" käytössä, muttei mitään erikoisia ohjauskuvioita sähelletty.