Aamulenkin jälkeen hakureeneihin. Tallattiin aluetta n. 150m. Toisessa etukulmassa oli kiinteä umpipiilo, sellanen "minimökki".

Poju otti 7 pistoo. Etukulmat valmiina. Ensin umpipiilolle 5-10 haukkua ja toiseen etukulmaan 30 haukkua. Nämä tosi hyvin. Sitten 2 tyhjää. Hyvin lähti ja tuli, mutta pikkasen tuppas tekemään takatyöskentelyä. Tämän jälkeen valmis ja n. 20 haukkua. Tämä ok. Sitten tyhjä, jonka kanssa sitten tahkottiin. Hyvin aina lähti, mutta työskenteli niin voimakkaasti taaksepäin, että oli pakko puuttua. Vihdoin saatiin upee tyhjä pisto ja siitä superpalkkaa. Sitten loppuun vielä valmis maalimies, johon alle 10 haukkua.

Rexi otti 6 pistoo. Rexille vein sinne toiseenkin etukulmaan umpipiilon, joka oli kuitenkin tyhjä, tarkotus toimia hämynä. Eli ensin valmis maalimies kiinteessä umpipiilossa ja tähän hyvä ilmasu. Sitten lähetys toiseen etukulmaan, missä oli valmis maalimies jonkin matkaa tyhjän umpipiilon takana. Tässä koira ensin oli hetken umpipiilolla, kunnes sai hajun maalimiehestä ja toi sieltä rullan. Näytöllä kuitenkin taas meni ensin umpipiilolle, katto mua hetken ja lähti sitten kuitenkin itse eteenpäin maalimiehelle. Onpa tuo tyhjä umpipiilo jotenkin vaikee? Sitten katsottiin, kun 2 maalimiestä meni yhtäaikaa metsään. Lähetys toiselle ja siihen hyvä ilmasu. Tällä välin toiselta puolelta oli maalimies tullut pois ja lähetin siis tyhjälle. Teki tosi kauniin tyhjän ja palkkasin tästä. Sillä välin oli maalimies mennyt valmiiksi toiselle puolelle. Tässä vaiheessa en yhtään tiennyt, että mihin ja kuinka paljon oli edennyt. Lähetin kuitenkin koiran etsimään ja jonkin aikaa se siellä metsässä haki, muttei löytänyt joten otin sitten ääniavun uusinta läheytkseen, jotta itsekin kuulen, missä se on. Oli koira siellä lähellä käynyt, mutta oliko ollut nenä kiinni? Lähti suoraan maalimiehelle ääniavun saatuaan ja tähän ilmasu. Loppuun otettiin vielä näyttöpako.

Illalla käytiin vielä yhteistoko reeneissä. Molemmille koirille ryhmäpaikkamakuuta. Rexin paikkamakuun aikana kävin pariin otteeseen piilossa ja ekalla piiloon menolla koira nousi ylös. Kävin sen sitten palauttamassa makuulle ja otettiin uudestaan.

Rexi otti lisäksi seuraamista, liikkeestä istumisen, pari liikkeestä maahanmenoa, luoksetulon ja tunnaria pariin otteeseen avustajan kera. Tunnarin tuonnit oli jotenkin epämääräisiä, katseli samalla hirveesti mitä muut koirat samalla reenasivat. Lopuksi riehu varmaan 15 min. patukkansa kans ja kävi sitä esittelemässä kaikille. Oli vissiin aika tyytyväinen itseensä:)

Poju otti myös seuraamista, jäävät ja luoksetulon. Juoksusta seisomaan jäämisessä alko valumaan eteenpäin juuri ennen luoksetulokäskyä, joten otettiin tämä uudestaan ja menin sitten itse takasin palkkaamaan koiran.