Sunnuntaina oltiin hakureeneissä. Otettiin motivaatioreenit.

Pojulle vasempaan etukulmaan ääniapu ja sinne muutama haukku. Oikeeseen etukulmaan valmis ja siihen muutama haukku. Nämä ok:)

 Rexille vasempaan etukulmaan ääni ja siihen ilmasu kiintorullalla. Oikeeseen etukulmaan ääni ja siihen suorapalkka. Sitten vielä vasemmalle puolelle irtorullalla ilmasu, maalimies oli suht näkyvillä n. 20m päässä keskilinjasta. Nämä ok:)

Maanantaina illalla otettiin kotipihassa reenit. Poju otti pikkasen seuraamista, noudon, luoksetulon ja pikkasen kiertoja omenapuun ympäri.

Rexi otti liikkeestä maahan ja liikkeestä seiso toko avo tyyliin. Pikkasen seuraamista, pari noutoo, kaukoja ja luoksetulon. Lopuksi otettiin vielä kiertoja omenapuun ympäri ja siinä otettiin pari pysäytystä.

Tiistaina lenkin jälkeen lähdettiin Rexin kanssa agiliitoreeneihin. Tehtiin 3 rataa. Kontakteista oli tällä kertaa käytössä vaan A. Ekalla radalla oli takaakiertoja ja takaaleikkausta. Tokalla radalla pääsi ottamaan jaakotusta, takaakiertoja, välistävetoja ja takaaleikkausta. Viimeinen rata oli vauhtirata eli aika suoraa pätkää vaan täysillä eteenpäin:)