Eilen (su) aamupäivällä porukalla reenaamassa tottista ja kentällä otettiin samalla hakuilmaisuja.

Tottis tehtiin niin, että oli kaikkien koirat kentällä yhtäaikaa reenaamassa. Rexi otti seuraamista ja käännöksiä. Aikas kivat. Sitten otettiin A-este nouto (este kisamallista vähän loivennettuna). Muuten hyvä, mutta alkaa vähän steppaamaan etutassuja, kun odottaa, että otan kapulan ja vaihdan sen patukkaan. Yritin saada siihen rauhaa, annoin aina kapulan takasin suuhun ja otettiin luovutusta uudelleen.  Sitten hyppynouto (laskin esteen n.80cm). Muuten tosi hyvä, mutta nyt kun otin kapulan pois, niin otti istualtaan pienen pakituksen. Odotti siis intopiukeena patukkaa ja siirtyi valmiiksi parempiin asemiin hyökkäämään patukan kimppuun. Ei muutakuin uudestaan taas kapula suuhun ja vaadin pysymään aloillaan, vaikka tiukkaa se teki. Loppuun otettiin vielä juoksusta maahanmeno ja siitä luoksetulo.

Poju pääsi myös ottamaan tasamaanoutoja, jääviä, seuraamista vähän ja luoksetulon. Oli se niin tyytyväinen, kun pääsi hommiin ja kentällä oli samaan aikaan muitakin koiria:)

Sitten parit hakuilmasut molemmilla koirilla. Voi että, mutta oli ne innoissaan, kun ei olla nyt hetkeen hakuiltu ollenkaan:)

Rexi ensin 2 maalimiestä. Molemmat irtorullilla. Molemmat ilmasut tosi hienoja. Eipä mitään huomauttelemista. Pojulle myös 2 maalimiestä. Ekalla n. 10 haukkua ja tokalla n 20 haukkua. Eipä mitään moitittavaa:)