Aamupäivällä lenkin jälkeen reenattiin tokoilua kotipihassa. Rexi otti ensin liikkeestä maahan, josta palkkasin heti. Oikein hyvä. Sitten liikkeestä seiso, hieno stoppi, josta myös palkkasin heti. Sitten otettiin luoksarin pysäytyksiä sekä seiso että maahan heti palkaten. Sitten pari kertaa nouto. Ihan ok. Lopuksi vielä kaukoja. Ensin muutama kerta n. 10 m päästä maasta ylös. Tosi hienosti, nyt ei kertaakaan ottanut askelta eteenpäin!!  Sitten otettiin istumisesta ylös vähän matkan päästä. Periaatteessa ihan ok, mutta ei tarpeeksi hyvä. Heittää siis perän ylös, mutta etutassut liikahtaa myös. Ei siis ota askelta eteenpäin vaan siinä trimpatessa ne liikkuu n. 5-10 cm eteenpäin. Joka tapauksessa eteenpäin suuntautuvaa liikettä, ei hyvä. Tähän pitää kehittää jotain.

Sitten välillä Poju pääsi noutamaan ja seuraamaan, ja otettiin jotakin jääviäkin luoksareiden kera:)

Otin sitten Rexin kans vielä uudestaan kaukoja. Alotettiin istu-ylös. Otettiin ensin peruuttamalla pariin otteeseen ja sitten paikoiltaan. Nyt liikkuminen suuntautu taaksepäin. Otettiin näitä muutama toisto ja jotenkin näin jatketaankin. Pääsin irtaantumaankin koirasta n. 5m. Sitten otettiin seiso-istu. Oli vissiin peruutusvaihde päällä koiralla:) Jätin sen siis paikoilleen seisomaan, pakitin itse vähän matkan päähän ja käsimerkki ja käsky istu. Koira peruutti ensin pari-kolme askelta ja meni peruuttaen istumaan! Tosi hyvä, että on taaksepäin suuntautuva liike! Tässä vaiheessa ei haittaa vaikka ensin peruuttaa tuon pari askelta. Otettiin näitä muutama toisto ja joka kerta meni peruuttaen istumaan!!  Tästä on hyvä jatkaa.

Eilen (ke) myös otettiin lenkin jälkeen paikallaoloreenit. Ensin istuminen, menin talon taakse piiloon. Kuulin, että Rexi lähti hipisimään mun tykö. Tiukasti vein sen takasin ja sen jälkeen otettiin minuutin paikkaistuminen, nyt pysyi hyvin. Tästä superpalkkaa. Sitten paikkamakuu pari minuuttia, menin taas talon taakse piiloon. Se suju hyvin:)

Tässä oli tämän vuoden turinat:) Nyt vaan kippis ja kulaus uuden vuoden kunniaksi:)

HAUSKAA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA KAIKILLE!