Eilinen päivä olikin aika "työn täyteinen". Aamulla ensin ajeltiin Noormarkkuun hakemaan taas yhdestä toko kokeesta kolmos tulos:) Tuomarina oli Ilkka Sten.

Paikallamakuu ohjaajat piilossa 3min.               10

Seuraaminen taluttimetta                                       9

Liikkeestä maahan                                                  9

Luoksetulo pysäytyksellä                                       7         Pysäytys venu pikkasen ja mahtoko olla vino pa

Liikkeestä seiso                                                      0        Luulin, että koira jäi seisomaan, enkä sitten katsonut taakseni. Lähti kuitenkin heti perään, kun meni pasmat sekasin, kun vuoroaan odottava koirakko päätti heitellä noutokapulaa melkein vieressä samalla kun sanoin sen "seiso", emmekä kestäneet tällasta häiriöö.

Nouto                                                                       10          Vähänkö oon ylpee pikkumiehen hienosta suorituksesta

Kauko-ohjaus                                                          0         Ei suostunut nousemaan istumaan?????

Estehyppy                                                                 9       Vino pa

Kokonaisvaikutus                                                   10

Yhteensä                                                                  135 ja 3 tulos.

Meillä jotenkin tuntuu olevan ongelmana tuo, kun joutuu suorittamaan liikkeitä liikkeen perään, eikä pääse välillä purkamaan itseensä narupalloon. Alkaa kaiketi keräämään jotenkin painetta ja välillä alkaa sitten keräämään kierroksiakin kisatilanteessa niin, että meikä on hukassa. Nyt onneksi ei kerännyt kierroksia kauheen pahasti, joten ei tullut yhtään haukkumista eikä kertaakaan pongahtanut sivulta kesken kaiken ylös pomppimaan. Muutaman kerran napsas mua reeniliivistä kiinni, mutta ei onneksi liikkeiden aikana. Mutta nyt sitten kärsivät kaukot.... No, ei me luovuteta!!

 

Sitten äkkiä kotona käymään ja nokka kohti VPKH:n vuosikokousta. Siellä vierähti pari tuntia ja sitten vielä hevosta hoitamaan sen jälkeen.

Lauantaina reenattiin paikallamakuun jättöä muutamaankin otteeseen kylällä ja taidettiin saada se jonkinlaiseen kondikseen. TIetysit kisaa ennen saatiin aikaseks paikallamakuu ongelma. Koira lähti aina perään paikkamakuusta, kun ei olisi halunnut jäädä suorittamaan niinkin tylsää liikettä kuin paikallamakuu.

Perjantaina käytiin myös kylällä hinkkaamassa paikkamakuuta muutamaan otteeseen.

Torstaina oltiin pitkästä aikaa HaukkuApilan tokokurssilla Meirän hallissa. Ensin otettiin paikallamakuu ryhmässä. Lähti kerran perään ja jouduin käydä kertomassa, että siellä pitää pysyä.

Sitten otettiin kahdessa erässä avoimen liikkeet (paitsi hyppy). Ensin otettiin molemmat jäävät liikkeenohjauksella. Oikein hienoja, ei ongelmaa. Sitten otettiin kaukot liikkeen ohajuksella. Muuten oikein hyvä paitsi yhden maahanmenon teki silleen, että jätti kyynärät inan ilmaan ja piti huomauttaa.

Toisella kierroksella otettiin nouto ensin liikkeenohjauksella. Tosi hyvä. Sitten otettiin vielä toinen joka tehtiin "vauhtinouto"maisesti. Sitten liikkeenohjauksella luoksetulo stoppiin asti. Superhieno stoppi. Löi heti jarrut pohjaan käskyn kuultuaan ja liuku eteenpäin vähän matkaa ennen kuin pysähty, mutta askeleita ei ottanut yhtään:)! Sitten otettiin vielä reenaten ja heti palkaten stoppi.

Loppuun vielä otettiin ryhmäpaikkamakuu. Lähti kahteen otteeseen perään, joten piti muistuttaa, että kyllä se liike vaan on suoritettava. Lopun aikaa sitten makoilikin ihan rauhassa. Tylsää pienen pelkin joutua makaamaan ihan vaan paikallaan.... Kuka on keksinyt moisen liikkeen.

Keskiviikkonakin reenattiin kotipihassa jotakin avoimen liikkeitä.