On taas jotenkin ollu niin hässäkkää ja kiirusta, ettei oo saanu aikaseks kirjotella mitään puuhasteluista. Mutta tässä nyt sen verran mitä muisti antaa myöden:)

Tänään oltiin meidän ryhmän agilityreeneissä. Kontakteista oli ainoastaan Aa kasattuna ja muuten hyppyjä, putkia, kepit ja okseri. Koiraa ei voi moittia, ohjaajaa kyllä. Mentiin pari n. 10 esteen pätkää, mutta onnistuin silti unohtamaan radan ja kerran ohjaamaan väärälle hypylle. Koira kyllä teki hienoa työtä, hienot kontaktit oli tänään.   Kepeille menot oli vaikeesta avokulmasta ja toisen kerran takaaleikkauksella, eipä näissäkään moittimista:)

Lauantaina oltiin ensin aamupäivällä Häijäässä Aneten ja hänen koiransa seurana mätsärissä. Mulla oli koirat vaan muuten mukana, eivät ryökäleen päässeet kehään ollenkaan. Yllättävän hienosti käyttäytyivät hälinässä (molemmat yhtäaikaa hihnassa). Anette lisäksi teki molemmille koirille siinä ohessa pientä näyttelyreeniä. Hienosti osasivat pojat käyttäytyä:)

Mätsäristä lähdettiin sitten kiiruulla kohti Vammalaa ilmasureeneihin. Poju otti 3 maalimiestä. Ekalla taisi olla n 40 haukkua, tokalla n 30 haukkua ja viimesellä n 10 haukkua. Eipä niissä mitään huomauttamista. Rexillä myös 3 maalimiestä ja kaikki irtorullilla. Eipä moitittavaa suorituksista.

Torstaina oltiin Rexin kanssa HaukkuApilan tokokurssilla Meirän Hallissa Nokialla. Aiheena idioottirinki ja merkki. Ensin alotettiin tällä kertaa paikallaoloilla ja nyt tultiin "kehään"  vuoronperään tarkistuksineen kaikkineen. Tarkastukseen mennessä Rexi jäi haistelemaan matolla olevaa pissalänttiä ja se taisi ollakin jotakin aivan ihanaa. Päästiin kuitenkin aika kiitettävästi paikallaolo paikalle ja ekaksi istuminen. Jäin näkyville ja ennen kuin olin päässyt paikoilleni, niin Rexi nousi ja alko liehittelemään "naapurin" tyttöä. Kävin palauttamassa istumaan ja loppu hyvin. Piilopaikkamakuu menikin jo ihan ok. Tosin tarvis kyllä vielä erikseen harjotella noita maahanmenoja ja ylösnousuja.

Idioottiringistä otettiin ensin pelkkä seuraaminen. Oli se aika ok, mutta ei sitä parasta osaamista. Sitten koko suorituksena. Seisomisessa taisi tulla askeleen eteenpäin käskyn jälkeen, muuten pysy hyvin. Istumiseen annoin avun, mutta oli hyvä istuminen ja maahanmeno oli jotenkin vähän kankeen olonen, meni kuitenkin. Tuntu koko koira olevan vähän muissa maailmoissa koko reenin ajan (taisi olla tytöt nyt mielessä, vielä kun meillä naapurissakin on juoksunen narttu ja lenkeillä vaan vaahto tulee suupielistä). Liikkeellelähtöjä pitäis harjotella vielä erikseen. Sitten otettiin vielä maahanmenoja erikseen. Niistäkään ei tahtunut tulla oikein mitään. Koiralla mielessä ihan muut asiat, kun maahanmenot.

Toisella kierroksella otettiin merkkiä ja yllätys, yllätys. Nyt ei oikein tämäkään sujunut.. Pia kuitenkin anto meille hyviä ohjeita kotio merkin reenaukseen:)

Keskiviikkona oltiin ProCaniksella agilityn tehokoulutuksessa. Kouluttajana oli Marko Mäkelä. Meidän kauhuksemme oli suoritettavana taas 28 esteen rata. Apuva. Ei siis saatu suoritettua kokonaan puhdasta rataa, vaan mentiin se pikkasen pienemmissä pätkissä ja hinkattiin ongelmakohtia. Ei se ohjaaminen vaan oo aina niin helppoo. Hyviä reenattavia ohjauskuvio ideoita taas tuli lisää:)

Tiistaina käytiin itseksemme lenkin jälkeen reenaamassa Tilli-areenalla agi kontakteja. Eipä sitten muuta tehty.

Tässä kotona sisällä ollaan aina välillä naksuteltu ja työn alla on nyt opettaa kosketusalusta. Tai no käyhän Rexi läppäsemässä alustaa, mutta se käy niin nopeesti, että tarvis saada pikkuhiljaa opetettua, että siihen voi jäädäkin hetkeksi. Aika säheltämistä, mutta hauskaa:)