Keskiviikkona oltiin kentällä yhteistottiksissa. Ennen tottistelua kävin tallaamassa Rexille n. 500m pitkän jäljen viidellä kepillä ja neljällä kulmalla.

Rexi alotti tottiksilla. Otettiin seuraamista, henkilöryhmää, liikkeestä istumisia ja loppuun eteenmeno. Sen jälkeen Poju pääsi ottamaan henkilöryhmää, jääviä ja loppuun luoksetulon.

Sitten Rexi jäljelle. Jälki kerkes vanheta reippaasti yli 2 tuntia. Nyt ei jäljestyksestä mitään huomauttamista. Hyvin pysyi jäjellä, kulmat meni hyvin ja kaikki kepitkin löytyi:) Taisi tämä jäljen kunnolla vanhentaminen tehdä hyvää:)

Tiistaina oltiin kentällä tottistelemassa Tiinan ja bokseri Retun kanssa. Tällä erää vaan Rexi pääsi mukaan. Alkuun otettiin seuraamista ja sen jälkeen käytiin muistelemassa minkälainen on täysjyrkkä A-este. Sitten siirryttiin noutoihin. Ensin otettiin tasamaanouto kahteen otteeseen vauhtinoutona. Tämän jälkeen kisamaisesti A-estenouto. Muuten hyvä, mutta meinas takasin tulla ohi esteen (tosin heitin kapulankin vinoon, mutta tahalteen jätin korjaamatta), joten kävin näyttämässä, että takasinkin päin tullaan esteestä yli. Sitten otettiin uusinta samaan tyyliin ja nyt hyvä:) Loppuun eteenmeno.

Toisella kierroksella naksuteltiin merkin oikeaa paikkaa, sekä tehtiin ja naksuteltiin kaukoja.

Sunnuntaina oltiin ensin kentällä yhteistottiksissa. Rexille tehtiin ihan alkuun tunnistusmerkinnän tarkastus niinkuin kisoissa. Hetkeksi autoon ja sitten tottikseen. Alkuun seuraamista, sitten luoksetulo perusasentoon asti ja sitten kaikki jäävät ja loppuun käytiin muistelemassa pk-a-estettä ja metrin hyppyä.

Poju otti kans jotakin seuraamista ja luoksetuloa jne..

Sitten lähdettiin esineruutuilemaan. Esineruutu oli täysmittainen, vieraan tallaama ja muutama koira jo käynyt. Rexin kanssa katsottiin kun vietiin kolme vierasta esinettä. Tarkotuksena kaksi niistä tuottaa. Ihan hyvin ne kaksi esinettä sieltä nousi, mutta huomas, että vieraat jo useamman koiran hajut tekivät työskentelystä hieman "haastavampaa" mitä tutuissa olosuhteissa.

Pojulla oli valmiina kolme esinettä ja tarkotuksena kolme tuoda. Huomas, että totaalisen vieraat hajut pitkästä aikaa saivat oman huomionsa pojulta, mutta kyllä ne kaksi ensimmäistä esinettä aika hyvin sieltä tuli. Kolmas ei meinannut löytyä millään ja alko pappa vähän väsymäänkin. Joten avustaja kävi näyttämässä viimosen esineen sijainnin ja sen jälkeen se nousikin nopsaan:)