Maanantaina oltiin Tuulan kanssa janoja tekemässä. Tai siis mulla oli vaan Rexi mukana, kun lämpötila näytti olevan päälle 30 astetta, joten Pojun oli parempi jäädä kotio.

Rexille tein vaan pari n. 30metrin janaa, toinen lähti oikealle ja toinen vasemmalle. Tuula piti siis aina koirasta kiinni, kun kävin tekemässä janan ja sen jälkeen ajettiin heti jana. Etenemiset oli hyviä, mutta jäljen nostot pikkasen epävarmoja. Valitsi kyllä oikean suunnan jne, mutta sais olla varmempia jäljen ottoja. Reeniä siis:)

Lauantaina käytiin tekemässä jäljet. Rexille n. 300m pitkä jälki, jossa piikki ja 3 kulmaa sekä 4 keppiä. Jana n. 15m vasemmalle. Pojulle 200m pitkä jälki, jossa 3 kulmaa ja 4 keppiä. Jana n 15m vasemmalle. Jäljet kerkesivät vanheta n. tunnin. Taas ihan tarkeni olla jälkireeneissä:) Hellettä pittää:)

Rexin jana hyvin:) Eteni suoraan, käänty takajäljen puolelle tarkistamaan, mutta vaihtoi itse suunnan ja lähti ajamaan jälkeä. Nyt ihan ok jäljestystä, pientä tarkistelua, mutta ihan ok suoritus ja kepit löyty:)

Poju olis janalta lähtenyt takajäljelle, käänsin ja alkuun jäljestäminen aika huuhaa touhua. Paransi hyvin loppua kohden ja kaikki kepit löyty.

Torstaina oltiin ProCaniksella Rexin kanssa tokokurssilla. Tehtiin liikkeestä maahanmenoja ja loppuun paikallamakuuta. Ensin otettiin seuraamisesta maahanmenoja. No nyt olivat jo reippaampia maahanmenoja (parannettavaa silti löytyy), mutta kun palkkasin taas narupallolla oli kierroksia vähän liikaa ja keskittyminen kärsii. Jäi siis maahan aina sellaseen jännittyneeseen asentoon, ettei laskenut toista kyynärää kunnolla maahan vaan odotti, että pallo lentää. Se kyynärä siis on melkein maassa, muttei kuitenkaan ole. Sitten tehtiin maahanmenoja niin, että peruutin ja käskin koiraa edessä maahan. Palkkana siis edelleen narupallo. Lopulta vaihdettiin tää homma naksuun ja nameihin ja nyt alko pelittään, kun ei ollut enää narupallon kiilto silmissä:) Loppuun otettiin ryhmäpaikkamakuu ja itse menin paikkamakuun ajaksi piiloon. Ihan ok.

Keskiviikkona Tuulan kanssa reenaamassa. Käytiin ensin tekemässä jäljet. Tuula teki Rexille ja itse tein Pojulle. Pojun jälki n. 350m pitkä ja 4 keppiä ja  3 kulmaa. Rexin jälki varmaan joku saman mittanen ja 5 keppiä ja kulmia oli (en muista montako).

Välissä käytiin kentällä tottistelemassa. Pojun kans taas säädettiin ihan omiamme. Rexi otti seuraamista, jääviä, luoksetulon ja eteenmenon.

Sitten jäljet ajamaan. Oli tosi kuuma ja painostavan hikinen ilma. Molemmat jäljet meni ihan ketuille. No, kepit löyty, mutta muuten surkeeta työskentelyä molemmilta koirilta. Taisi kyllä keli vaikuttaa osansa.

Lopuksi käytiin vähän matkaa lenkittämässä koiria ja Poju oli aivan loppu takasin tullessa, laitto vähän väliä maate (lenkki ei siis ollu pitkä, muttä keli oli tosi kuuma ja painostava). Täytyy pitää Pojun kuuman kelin reenaamiset minimissä, jottei vanha pappa läkähdy totaalisesti.