Tänään reenattiin kotipihassa pikkasen tokoliikkeitä ennen lenkille lähtöä. Pojun kans otettiin vähän puun ympäri kiertämisiä molemmista suunnista ja vähän jotakin jääviä edessä. Hauskaa Pojulla ainakin oli. Puun kierrot oli välillä vähän mitä sattuu, välillä kiersi puun takaa ja välillä kävi kääntämässä puun edessä:)

Rexillä otin myös puun kiertoa ja siitä pari pysäytystä. Jääviä (maahan ja seiso) otin tuossa edessä, ihan hyviä ja sitten otettiin avoimen kaukoja.

Eilen oltiin hakureeneissä. Pojulle ensin yksi valmis maalimies. Ei ollut koira ollenkaan oma itsensä. Keskilinjalta jo haisto, että sieltä löytyy. Lähti metsään, mutta puuhaili ihan muuta, kuin meni maalimiehelle!!! Pyysin maalimiestä antamaan ääniavun metsästä, eikä tämäkään aiheuttanut koirassa mitään reaktioo!!  Ei lähtenyt enää metsään!!! Pyysin maalimiestä tulemaan ihan lähelle, jotta koira meni ilmaisemaan ja sai palkkansa. Oon kyllä ihan ymmälläni, Pojulla kun ei oo ollu kyllä hakumetsässä motivaatiosta pulaa, päin vaston! Varailin tänään aikaa eläinfysioterapeutille, saa katsoa löytyykö jotakin pahoja jumeja tms, mitkä ovat kivuliaita. Tai mikä mahtaa olla vikana. Lenkillä tänään koira oli ihan reipas....

Rexille kolme pistoa. Etukulmaan ensin tyhjä. Tyhjällä oli maapiilo, jossa päällä vaneri. Koira huomas tämän, kävi tarkistamassa (ei yrittänyt ottaa rullaa!, Jes!!), kiersi piilon takaa ja lähti takasin keskilinjalle. Tulikin vauhdilla, kun piti pari kertaa kunnolla karjasta, että sain pysähtymään keskilinjalle uutta lähetystä varten, oli menny suorilta yli. Lähetys toiselle puolen ja taas oli maapiilo heti keskilinjalta lähdettyä, tarkisti nopsaan (ei yrittänyt ottaa rullaa:)!!)  ja jatko vauhdilla syvemmälle metsään, käänty rataa eteenpäin ja sai maalimiehestä hajun, haki rullan, toi ja lähdettiin näytölle. Sitten vielä toiselle puolelle pako ja siihen ilmasu irtorullalla. Tosi hyvä reeni:) Ja koiralla oli hyvä motivaatio:)