Tänään oltiin Pojun kans taas näytelmissä esiintymässä Raision kaikkien rotujen näytelmissä. Schapeja paikalla 3. Pojun lisäksi avoimen uros, joka metsästi viimeistä sertiä sekä avoimen narttu, josta tulikin tämän päivän myötä valio:) Pojun saaliina tänään tuli vet ERI1, vet-ROP, paras uros 1, SERT ja ROP. Jäätiin myös veteraaniryhmäkehiin sekä ryhmän 1 kehään, mutta sieltä lennettiin kyllä hetimmiten pihalle:)

Eilen käytiin ajamassa Rexin kanssa Jarnon tekemä jälki. Oli n. 500m pitkä, 4 keppiä  ja 1,5h vanha. Janan lähti pikkasen vinoon jäljen suuntaan, mutta nappas jäljen ja lähti ajamaan oikeeseen suuntaan. Jäljestys tänään tosi  vauhdikasta ja ei kovin tarkkaa, mutta kepit taas tuli metsästä mukana pois:)

Keskiviikkona oltiin kentällä yhteistottiksissa. Poju otti seuraamista ja luoksetuloja pari. Rexi otti seuraamista, yhden henkilön henkilöryhmää, liikkeestä seisomisen ja pari vauhtinoutoo. Ei jaksanut kauheesti hinkata, oli niin kuuma ilma...

Tiistaina oltiin piiiitkästä aikaa hakureeneissä. Otettiin sellanen kevyt alotus. Kumpikin otti kaks pistoa, etukulmiin paot. Rexi otti irtorullilla. Hyvinhän ne meni, ei moittimista:)

Viime sunnuntaina pääsi ajokoira Retu esiintymään elämänsä toisiin näyttelyihin. Aamulla varhain ajelin porukoille päin hakemaan koiraa matkaan, niin soittivat, että koira pääsi karkuun!!! Ja ajokoira kun on, niin hävis tietysti sen siliän tien. No ei muutakun metsästämään koiraa. Koira ajo jänistä lähimetsässä ja minä koiraa:) Sain kuin sainkin sen sieltä vihdoin kiinni jollain ihmeen kaupalla ja sitten kaasu pohjassa kohti Kiikoisten ryhmänäyttelyä. Juur ja juur kerettiin paikalle kun ajokoirat alko. Paikalla taisi olla 15 ajokoiraa ja me saatiin tuliaisiksi sininen nauha eli H. Tyytyväinen olin koiran esiintymiseen. Seisoi hienosti paikoillaan koko kopeloinnin, mittauksen ja arvostelun ajan ja nyt ravasikin ihan nätisti vieressä. Ei enää tullut koko ajan kenguruloikkaa ja hihnasta repimistä:) Tästä on hyvä jatkaa:)