Aamulla olin erikoisjälkikisoissa töissä. Kävin tekemässä kakkosien jälkiin harhat sekä pääsin katsomaan koirakoiden suorituksia:)

Sitten melkein suorilta hakureeneihin. Poju pääsi ottamaan vaan pienen haukkusession, mutta oli siitäkin kovin onnellinen:)  Siltä nimittäin lohkes iso palanen lintukynnestä pari päivää sitten ja siitä näkyy se hermon pää ilkeesti. On varmaan kipee, niin en viitsinyt kovin juoksuttaa metsässä.

Rexi otti vasempaan etukulmaan tyhjän. Jouduin lähettämään vielä uudestaan, kun ei käynyt kovin pitkällä eka lähetyksellä. Sitten oikeeseen etukulmaan tyhjä, sinne uppos ja saatiin hieno tyhjä aikaseksi. Sitten taas lähetys vasemmalle ja sieltä löyty maalimies ja siihen ilmasu irtorullalla. Sitten katseltiin kun maalimies meni oikealle puolen, käänsin koiran pois ja maalimies eteni takarajaa eteenpäin sillä välin. Tähänkin saatiin aikaan hieno pisto ja hyvä ilmasu:)

Tämän jälkeen kävin vielä kentällä ottamassa pikaset tottikset. Ensin Poju pääsi säätämään ja sitten Rexi. Otettiin paikkamakuu,  nouto ja jäävien maahanmenoja ja seisomaan jäämisiä tuossa edessä sekä loppuun eteenmeno palkalle.