Tänään koirat pääsivät tottelemaan ja esineitä etsimään. Ensin kentällä käymään. Poju otti ensin pikatottikset. Sitten Rexi otti pariin otteeseen pk-seuraamisen alkupätkää ampumisten kera (ammuttiin siis enemmän kuin 2 kertaa per suora). Sitten vähän hlöryhmän kieppumista. Sitten vauhtinouto ja loppuun eteenmeno suoraan palkalle.

Sitten esineruutua tallaamaan n. 20x50m. Molemmille kaksi esinettä ja esineet oli kumpikin aika takana. Nopsaan tuli molemmilta esineet takasin:) Sitten vielä päivän lenkkeily hoitamaan metsätielle.

Maanantaina Poju kävi ensin Eläinfysioterapiassa Ella Tuorilla. Ei ollut mitenkään pahassa kunnossa. Vasen puoli oli vähän jäykempi kuin oikee ja pakarat ja "pohkeet" oli aika kireet niinkuin ne on aina olleet. Myös edessä lavat, rinta ja niska oli vähän jumissa, mutta pehmeni käsittelyn aikana mukavasti. Takapäähän on tullut nyt  enemmän "lepotärinää", mutta se vanhemmiten kai aina lisääntyy. Ja se tapaturma tietysti tekee osansa.  Kehui koiran olevan nyt tosi hyvässä kunnossa vanhaksi koiraksi ja on kuulemma tehnyt koiralle tosi hyvää tuo hyppyyttämisten ja rankan reenaamisen lopettaminen. Eikä tietysti enää voisikaan hyppyyttää, mutta lihakset on paljon rennommat, kun on viettänyt vaan "tavallisen" koiran elämää:) 

 Rexi pääsi illalla vielä jäljestämään. Meillä oli vieraan tekemä jälki n. 700m, 6 keppiä ja pari tuntia vanha. Jälki lähti janalta n. 20m päästä vasemmalle. Intoo tuntu taas olevan enemmän kun oltasiin tarvittu:) No, jana eteni suoraan ja nopsaan, nappas jäljen, mutta nyt sahas hetken siinä edes takasin ennenkuin päätti minne se jälki lähtee (jalat menee välillä lujempaa kuin ajatus). Päästiin matkaan ja vauhdilla mentiinkin, maasto oli hankala itselle kulkea vauhdilla koiran perässä (jyrkkää kallioo ja välillä kaadettuja rankoja sikin sokin). Kaikki kepit nousi, mutta alkupätkästä oltiin pariin otteeseen pois jäljeltä (johtuen vissiin liian innokkaasta vauhdista) ja koira joutu hakeen jäljen uudestaan, mutta kepit nousi siitä huolimatta. Tällä kertaa otin ajan kun lähdettiin janalta. Meni 15 min 700m jälkeen kuudella kepillä palkkailuineen ja parilla pienellä hukalla:)

Sunnuntaina käytiin hakureeneissä. Pojulle yksi pisto mielenvirkistyksenä ja se meni oikein mainiosti. Rexille etukulmat. Vasemmalle ensin etukulmaan maalimiehen näyttäytyminen, käänsin koiran pois ja maalimies eteni reilusti takalinjalla. Tähän saatiin varsin mallikas pisto ilmaisuineen aikaiseksi:) Sitten vielä toiselle puolelle pako.

Lauantain päivä meni kisoissa töissä. Viime viikolla kävin kertaalleen jäljellä ja pari kertaa käytiin kaverin kanssa reenaamassa tokotuksia. Ei niistä nyt enempää, kun ei muista tarkasti:)