Perjantaina oltiin taas Tuulan kanssa Nokian Meirän hallilla reenaamassa. Rexi otti ekalla kierroksella seuraamista paljon, sitten liikkeestä maahanmenoja (juoksusta). Toisella kierroksella otettiin liikkeestä istumista, noutoja ja piilopaikkamakuu. Hyviä suorituksia saatiin aikaan, koiralla pikkasen vaan taas hyrrä pyöri (varsinkin noudoissa). No, kiva, että intoo löytyy:)

Tiistaina hakureenit, pelkästään Rexi mukana. Otettiin 7 pistoo.  Vasempaan etukulmaan valmis umppari. Lähti ensin vinoon, kutsuin takasin ja uusi lähetys ja pian tuli rullan kans takasin. Sitten oikeeseen etukulmaan tyhjä. Taas lähti ensin vinoon, kutsuin takasin ja uusi lähetys. Nyt lähti hyvin suoraan ja tulikin hieno tyhjä pisto. Sitten taas vasemmalle valmis. Nyt lähti hyvin ja löysi nopeesti. Sitten katsottiin keskilinjalta kun molemmille puolille lähti "äijät", nyt alko taas koiralla keittään. Lähetin oikeelle, tuli tyhjänä takasin (oma moka kun kutsuin sen, luulin että oli rulla suussa) ja uusi lähetys ja löysi. Sillä välin oli toiselta puolen tullut maalimies pois. Sitten lähetys vasemmalle, joka tyhjä, mutta koira huomas, että sinne lähtenyt maalimies olikin keskilinjalla, joten parilla ekalla lähetyksellä olis mennyt maalimiehen tykö. Sain sen kuitenkin lähtemään tyhjälle. Sitten otettiin pako toiselle puolelle ja löytö. Ja loppuun otettiin vielä toinen pako. Nyt otettiin vähän enemmän pistoja, kun on usein tullut otettua vaan joku 4 pistoo. Hyvin jakso koira nää 7 pistoo ja työintoo vielä jäikin:)

Sunnuntaina olin jälkikokeessa töissä. Tein yhden kolmosen jäljen, olin tallaamassa esineruutua ja henkilöryhmässä. Kotimatkalla poikkesin tekemään Rexille jäljen. Jana 20m oikealle, jälki n. 600m pitkä ja 5 keppiä. Vanheni vähän yli 2 tuntia. Jana hyvin, käänty ensin koiran mitan takajäljen puolelle, mutta käänsi samantien itsensä oikeeseen suuntaan ja sitten mentiin:) Vauhtia riitti ja kepit nousi. Olin tosi tyytyväinen koiran suoritukseen. Tämän jälkeen lähdettiin vielä metsätielle lenkkeilemään.

Lauantaina oltiin hakumetsässä. Ainoastaan Rexi mukana. Otettiin 4 pistoo. Ensin katsottiin kun molempiin etukulmiin meni maalimiehet. Molemmat löyty hyvin. Sitten yksi haamu, käänsin koiran pois ja maalimies eteni takalinjaa pitkin reippaasti aluetta eteenpäin. Tähän tuli tosi hieno pisto etenemisineen kaikkineen:) Loppuun vielä pako.

Taidettiin me jotain muutakin säätää tässä kirjotustauon aikana, mutta ei muista tarkkaan...