,...laitetaan joulukiireiden piikkiin:)  No, ollaan me ihan pikkasen reenattu tässä välissä. Viime viikonlopun lauantaina oltiin taasen Hilpi-hallilla porukalla reenaamassa agiliitoa. Rexi ainoastaan mukana. Otettiin kontaktit pariin otteeseen läpi, jotain hyppykuvioita ja kepiteltiin. On se vaan pätevä agiliitelijä:)

Viime perjantaina päästiin kaverin kyydillä Meirän hallille reenaamaan. Rexi siis pääsi mukaan. Ekalla kierroksella otettiin muistaakseni ensin ohjattua noutoo. Otettiin pikkasen helpotusta edelliseen reeniin nähden. Eli vein merkin paikoilleen ja vain yhden kapulan kerrallaan. Nämä meni aikas ok. Tuo merkille meno on tosi tahmee, kun on kapula valmiina. Menis mieluummin vaan suoraan kapulalle:) Mutta ei auta, merkin kautta on mentävä. Ehkä se siitä, reenaaminen saattais auttaa asiaa:) Sitten otettiin tunnaria. Voi plääh... Tässä on nyt menty takapakkia. Ensinnäkin oli ohjatun jälkeen ihan totaalisesti liikaa kierroksia koirassa ja tuntuu, että ei oikein haistellut kunnolla. Toi ensin parikin kertaa väärän:( Tää otetaan urakalla työn alle joulun jälkeen, siihen asti laiskotellaan hyvällä omalla tunnolla. Sitten vielä loppuun lyhyt piilopaikkamakuu. Tämä sentään meni ok:)

Tokalla kierroksella otettiin ensin pikkasen seuraamista, ihan ok. Sitten otettiin metrin hyppynouto sivulle tuloon asti. Tämä muuten ok, mutta alko haukkuun kapulan heiton jälkeen. Sitten A-estenouto luovutukseen asti. Tämä myös ok muuten , paitsi alko taas haukkumaan. Kerää noista noudoista ihan hirveesti kierroksia. En muista otettiinko tässä välissä muuta, paitsi loppuun pari eteenmenoo. Ensin maahanmenon kera ja sitten suorapalkalla.